Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide

Boka Årets julbord på BallBraker

Här på Ballbreaker samlas man inte bara kring god mat, utan också en fantastisk upplevelse. Vi tar hand om ditt sällskap både före och efter julbordet där du kan välja roliga aktiviteter som bowling, shuffleboard och mycket mer.

Ta med hela familjen, släkten eller företaget för ett unikt julbord – vi rullar köttbullarna, ni rullar bowlingkloten. I år serveras julbordet från den 22 november. Vill du ha hjälp att hitta rätt julbord i Stockholm som passar just ditt sällskap? Det finns mycket att välja mellan här på Ballbreaker, därför har vi några favoriter som vi gärna tipsar om:

Familjepaketet: Kom tillsammans med hela familjen. Njut av ett fantastiskt julbord i mysig stämning som avslutas med familjeaktiviteten nr 1 – bowling. På lördagar har du dessutom möjlighet till rabatterat pris. Pris från 445 kr/pp.

Julbord med racing: Njut av ett utsökt julbord i lugn och ro. Kicka sedan igång adrenalinet i vår racingsimulator. Julbord med racing passar perfekt för hela företaget där ni kan tävla innan eller efter måltiden. Visa vem som är bäst på banan. Pris från 745 kr/pp.

Julbord med femkamp: Är ni ett större sällskap eller företag? Julbord med femkamp är en av våra favoriter, och det är inte så konstigt. Våra aktivitetsvärdar tar hand om er genom hela vistelsen och guidar er genom aktiviteterna: Golf, jakt, bowling, shuffleboard, fotboll, biljard eller vad ni önskar tävla i. Mer tävling, mer tid tillsammans. Pris från 745 kr/pp.

Boka julbord i Stockholm med eller utan aktiviteter hos Ballbreaker.

BallBreaker
Lindhagensgatan 114, Stockholm, Sweden
08-617 00 00