Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Axel Boman spelar på Berns nya klubbsatsning

Så här kan det se ut när det är fest på Berns
Så här kan det se ut när det är fest på Berns.

Den här helgen bjuder på allt från födelsedagskalas med Gärigheter till premiär för nya klubbsatsningen Kontakt på Berns.

ANNONS

Obs! Kolla även in guiden med stans hetaste Halloween-fester här.

Dubstepklubben. Fredag 26 oktober på Slakthuset
Dubstepklubben intar Slakthuset för sjätte gången och bjuder på ”dubstep & heavy bass music bangers”. Gäst denna kväll är Bossfight.

Sotarn, Sheit & Caroline Ljungström. Fredag 26 oktober på Södra Teatern
Trion Sotarn, Sheit och Caroline Ljungström utlovar ”partyfest” med en dansant blandning av house, disco, afrobeats, hiphop och hits.

Lighthouse. Fredag 26 oktober på Fasching
Fredagshouse och disco på anrika jazzklubben Fasching. Den här kvällen är det kollektivet Lighthouse som står i dj-båset och bjuder upp till dans mellan midnatt och 04.

Gärigheter fyller 5. Fredag 26 oktober på Under Bron
Tjejerna på Gärigheter fyller fem år och firar med stor fest på Under Brons övervåning. För musikvalet står bland andra Destiny, Håll käften och dansa, Niyat och Lisa Ehlin.

Magda och Un1on. Lördag 27 oktober på Slakthuset
Slakthuset och UN1ON ställer till med stort baluns och bjuder in Magda från Detroit som får support av Miss Dilemma. På golv två lirar Andreas Kärrfelt och Viktor Stövander.

Kontakt med Dj Koze. Lördag 27 oktober på Berns
Premiär för nya klubb-initiativet Kontakt som huserar på Berns. Här utlovas en intim klubbupplevelse till 05 med Dj Koze, Axel Boman och Fatima Osman.

Brooklyn Nights. Lördag 27 oktober på Morfar Ginko
Fest till 03 på Morfar Ginko! Uppe lirar Art Alfie och Måns Glaeser, och en trappa ner är det A Lowe Thing & Valerie som fixar dansen.

Dschungel. Lördag 27 oktober på Fristaden
Elektroniskt partaj på Fristaden med Jenny Persson och Sara Bodin. Dessutom premiär för ”världens minsta klubb i klubben” med Kasettludde samt Operation Playa b2b Skeleton King.

ANNONS

Robyn Afterparty. Lördag 27 oktober på Café Opera och Off Opera
Efterfest till Robyns hemliga spelning i Stockholm. Dans på både Café Opera och Off Opera till namn som Little Louie Vega, Kindness, Mr. Tophat, Polanco och Bella Boo.

Stockholm, Sverige