Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide

Britpop, dubstep och afrobeat i helgen

Stockholm bjuder upp till sommardans
Stockholm bjuder upp till sommardans.

Allt om Stockholms klubbexpert Mats Wurnell tipsar om de bästa dansgolven helgen 20-21 juli. Det bjuds på dans till att från dubstep och techno till pop och mer urbana rytmer.

420 Summer Sessions. Fredag 20 juli på Slakthustaket
Denna fredag kommer Shaun Moses och Swami Harami från Goa på besök och bjuder besökarna på en indisk techno-vibe. Spelar gör även Andreas Andersson och Vincent Rydell.

Popklubb Sommar. Fredag 20 juli på Debaser
Här är klubben som beskriver sig som en ”frizon för er som inte tycker att det räcker med två Håkan och en Shoreline för att kvällen ska vara fulländad”. Fanny och Robin spelar allt från Shout out Louds till Makthaverskan, från Smiths till Arctic Monkeys, Från Strokes till Maggio.

Bangers ‘n’ Mash. Fredag 20 juli på Södra Teatern
”Mod, indie, northern soul, manchester, 60’s och massa britpop” utlovas på denna klubb som drivs av Robert Plaszczyk och Weeping Willows frontfigur Magnus Carlson. Gäst-dj är Tom Hedlund.

My Gander och Noah Gibson. Lördag 21 juli på Trädgården
När kvällen blir till natt fortsätter dansen på Trädgården inne på klubben. Bakom skivspelarna denna lördag står My Gander och Noah Gibson.

Dubstepklubben. Lördag 21 juli på Slakthuset
Tredje upplagan av nykomligen Dubstepklubben. Falcon Funk gästar för en dj-spelning och utlovar ”obscene basslines, unparalleled funk and euphorical grooves”.

Långholmen Ekar. Lördag 21 juli på Långholmen
Dagsfestival under bar himmel mellan 12-22 i regi av Big Belly Sound och Capital Sound System. Två dansgolv med reggae, dancehall, roots, steppers, dub, soca med mera.

Pink Daytime Party. Lördag 21 juli på Scandic Hasselbacken
HBTQ-vänlig dagsfest på anrika Scandic Hasselbacken. Festkaos står på menyn, och för musiken står bland andra QX-Ronny, Leo B och Gretchen. Puma Swede och Admira Thunderpussy är på plats och styr upp minglet.

Popapark 2018 – Efterfesten. Lördag 21 juli på Södra Teatern
Efterfest till Popagandas sommarhäng på Parkteatern. Grymma liveakter, fantastiska dj’s, en stor terrass med stans bästa utsikt och tre svettiga dansgolv utlovas av arrangörerna.

Premiär för Afrodesire. Lördag 21 juli på Bonden Bar
Premiär för klubben Afrodesire på klassiska Bonden Bar. DJ Maroni Mogambo och gäster spelar afrobeat, dancehall, hiphop, rnb och annat. Både old scool och ”new school” står på menyn.

Stockholm, Sverige