Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Dags för after ski – vid Stureplan

Gå på after ski mitt i stan
Gå på after ski mitt i stan

På med skidglasögonen och gå på after ski vid Stureplan, eller dansa loss till house och techno på Under Bron, Slakthuset eller Club Backdoor.
Här är helgens klubbtips från vår klubbreporter Mats Wurnell.

ANNONS

Bigges District m.fl. Fredag 1 februari på Under Bron
Etiketten Bigges District, med CJ Scott, Ari Bald och André Sebastian, tar över nedre golvet på UB. En trappa upp huserar AX:iomatic. Som vanligt är klubben öppen till 05.

Daze Days Night. Fredag 1 februari på Hobo
I slutet av februari arrangeras den urbana festivalen Daze Days i Slakthusområdet. Här fixar man en tidig förfest på hotellet Hobo vid Brunkebergsgtorg med Eka Scratch, Shewit och Elias Einhyrning.

After Ski. Fredag 1 februari på L8
L8 Nightclub, som ligger ett stenkast från Stureplan, fixar en after ski-fest mitt i stan. Arrangörerna utlovar rätt stämning och uppmanar gästerna att ta på sig sina skidglasögon.

Bageriet x Off Opera. Fredag 1 februari på Off Opera
Kollektivet Bageriet kör fest på Off Opera. Det kommer att bjudas på house, tech house och techno som spelas av Yuimbo, Misa Mi, Laura Li och Kallroos & Moli.

Andhim m.fl. Fredag 1 februari på Slakthuset
Tyska duon Andhim landar i Stockholm och Slakthuset för ett intimt klubbgig i regi av 420 Group. Support kommer från Fatima Osman.

Sugarcane. Fredag 1 februari på Umgänget
Missdj, Dj Erykah, Aïssa och Sister Justice fixar kvällens fest och levererar en mix av afrobeats, hiphop, dancehall, rnb och soca. Eller som de kallar det – good vibes music.

Discotheque med Dimitri from Paris. Lördag 2 februari på Berns
Anrika Berns salonger förvandlas till ett diskotek när dj-legendaren Dimitri from Paris flyger in för en klubbkväll. Arrangörerna utlovar ”en resa genom discomusiken absoluta magi”.

Anthems. Lördag 2 februari på Timebar
Timebar vid Hornstull fortsätter att bjuda på fina klubbupplevelser. Här blir det indie-musik i en bred kontext med ”allt från electro via britpop till smäktande soul”, levererat av Henric De La Cour & Wilhelm Tengdahl samt Annika Bäckström.

Addictive Nights med Pablo Fierro. Lördag 2 februari på Club Backdoor
Premiär för den elektroniska duon Very Addictives klubbkväll ”Addictive Nights” på Club Backdoor. Kvällen till ära har de bjudit in spanska Pablo Fierro.

ANNONS

The Persuader m.fl. Lördag 2 februari på TAK
För några veckor sedan meddelade TAK att de gör en rejäl klubbsatsning. Denna lördag blir det finbesök av The Persuader (Jesper Dahlbäck) som dessutom från support från Anna Kohlin och Cindy Norrby.

Stureplan, Stockholm, Sverige