Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Dansa till ”the best disco dj in the world”

DJ Kon har kallats världens bästa disco-dj, och nu kommer han till Stockholm
DJ Kon har kallats världens bästa disco-dj, och nu kommer han till Stockholm

Dansa till världens bästa disco-dj, röj loss på ångande techno-dansgolv eller dra till Slakthusområdet för en dos hihop och rnb. Allt om Stockholms klubbreporter Mats Wurnell tipsar om stans bästa fester och dansgolv helgen 19-20 oktober.

ANNONS

SoulMates. Fredag 19 oktober på HOUSE/Fasching
Den själfulla house-klubben SoulMates intar anrika Fasching för ett fyra timmars ”old skool house party”. Bakom skivspelarna står Mad Mats samt Rap Saunders som flyger in från London.

Alexi Delano & Jesper Dahlbäck. Fredag 19 oktober på Off Opera
Off Opera är en elektronisk ”klubb i klubben” som huserar på Café Opera. Denna fredag blir det celebert besök i form av techno-legendarerna Alexi Delano och Jesper Dahlbäck.

Special Order. Fredag 19 oktober på Under Bron
Special Order beskriver sig själva som en semidemokratisk klubb där publiken har möjlighet att påverka musiken. Här gör de ett gästspel på Under Brons övre dansgolv med bland andra Dead Man’s Chest från UK, Seba och Disco Tech.

5emman. Fredag 19 oktober på 5emman/Hobo
Miniklubben 5emman bjuder in amerikanske Kon som beskrivits som ”the best disco DJ in the world”. Fatima Osman och Julia Lindholm värmer upp dansgolvet.

Anthony Parasole m.fl. Fredag 19 oktober på Slakthuset
Brooklyn-baserade Anthony Parasole kommer till stan för en techno- och house-spelning på Slakthuset. Support av trion Sthlmsnatt.

Opulent. Lördag 20 oktober på Fristaden
Dekadens, synd och techno står i fokus när nya klubben Opulent har premiär på Fristaden. För musikvalet står Miia Magia och Damien Eie.

Chus & Ceballos. Lördag 20 oktober på Solidaritet
Den spanska duon Chus & Ceballos har varit aktiva inom den elektroniska scenen mer än två decennier, och nu kommer de till Solidaritet. Förvänta er house och techno med mycket trummor och rytmer.

It’s autumn, let’s party. Lördag 20 oktober på Kraken
En kväll och natt med afro beats, dancehall, hiphop och rnb med Nuh Linga plus vänner bakom skivspelarna. Platsen är Kraken vid Slakthusområdet.

Ëurotrash Calientë. Lördag 20 oktober på Club Backdoor
”The best & gayest club north of Ibiza” och folket bakom Technobastun bjuder på en kväll med ”iberican dark tribal House and techno” på två ångande dansgolv. Spelar gör bland andra DJ Rolando och Afrozoid.

ANNONS

VHS Vision. Lördag 20 oktober på Debaser
Här är klubben som hyllar ”VHS, Synthwave och retrokultur i stort”. På scenen återfinns Futurecop och Powernerd samt Bachelor of Hearts som bjuder på en dj-spelning.

Slakthusgatan, Johanneshov, Sverige