Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Din bästa Stockholmsguide

Heta dansgolv, indie-röj och en klubbpremiär

Helgen bjuder på många högklassiga fester!
Helgen bjuder på många högklassiga fester!

Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om helgens hetaste dansgolv. Här döljer sig internationella dj-gäster, intima klubbkällare, en klubbpremiär på Berns och mycket mer.

LE! Fredag 6 oktober på Berns
Dags för andra helgen för nya klubbsatsningen LE! på Berns. På två våningar utlovas dj’s, hemliga uppträdanden och spontana galenskaper. Övervåningen har renoverats för stökigt barhäng och klubben i källaren har gjorts om.

Young Marco m.fl. Fredag 6 oktober på Under Bron
Amsterdam-baserade Young Marco flygs in och får understöd från Samo DJ. På det nedre dansgolvet (som är ombyggt inför denna säsong) har etiketten Crime City Disco en label-kväll med Christopher Rau, Tobias Gullberg och Jenny Seth bakom skivspelarna.

Bite Me Resident Weekend. Fredag 6 oktober på Bite Me
Stans nyaste klubb finns vid Skanstull och bjuder på ett intim dansgolv och elektronisk musik i olika former. Denna fredag är det techno i fokus med Lenok och Franck With You från Clubminimal i dj-båset.

Back2Back. Fredag 6 oktober på Slakthuset
Drum and bass-kollektivet Back2Back ställer till med fest på Slakthuset och har bjudit in London-baserade Philth. Dessutom spelar Olski, Estated, JNB, I.Spaceman och RZT.

Osignat. Fredag 6 oktober på Laika/Hornhuset
Techno och house vid Hornstull med Osignat Soundsystem. Bakom skivspelarna står producenten Ingefära, Lfotto och Dj Papi. En trappar ner blir det hiphop och rnb fram till 03 i regi av Citrusklubben.

Guldrummet. Lördag 7 oktober på Berns
Ny månadsfest i Stora Salongen på Berns! Guldrummet var ursprungligen namnet på nattklubben Ambassadeurs VIP-rum, men nu är man alltså tillbaka i nya lokaler. Leo B står som värd och för musiken denna premiärkväll står Dj Pamela och spanjoren Enrico Arghentini.

Klubb Hymn. Lördag 7 oktober på Södra Teatern
Musikmagasinet Hymn drar igång sin höstklubb på Södra Teatern. Denna kväll är det  psychpopbandet Side Effects (även kända från tv-programmet Ebbots Ark under namnet The Indigo Children) som intar scenen för en svettig konsert som följs av ett lika svettigt indie-dansgolv.

Klubb Vaket #4. Lördag 7 oktober på Klubb Vaket
Stans nya house- och technosuccé ångar vidare med två dansgolv och musik från Jin Mustafa, Franz Jäger, Emil Nyström och Hans Ferdinand. Dessutom utlovas bra priser i baren och lustgas till försäljning.

Stockholm, Sverige