Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Högklassig live-techno på anrika Berns

Stephan Bodzin spelar på Berns
Stephan Bodzin spelar på Berns

Dansa loss till hajpade techno-profilen Stephan Bodzin på Berns, eller tillbringa ett halvt dygn på Under Bron. Här är helgens klubbtips från vår klubbreporter Mats Wurnell.

ANNONS

(I en tidigare version av den här artikeln nämndes en fest med This is England-skådisen Thomas Turgoose som dj. Den festen, som du hittar info om här, arrangeras den 23 mars och inte den 23 februari som det felaktigt gick att läsa)  

Absolutely 90’s. Fredag 22 februari på Club Backdoor
90-talet gör comeback på Club Backdoor, och det gör även Dr Bombay som under kvällen intar scenen. I dj-båset står Anders Olsson och levererar nostalgi med allt från Leila K till Ricky Martin.

DJ-maraton #2. Fredag 22 februari på Bonden Bar
30 vinyl-dj’s får tio minuter var på sig att spela vilken musik de vill. Så ser konceptet ut när det vankas dj-maraton på Södermalmsklubben Bonden Bar.

Takt. Fredag 22 februari på TAK
Elektroniska klubben Takt kör sin andra runda för året uppe på TAK vid Brunkebergstorg. Seb Wildblood gästar från London och får support från Basement Space (live) samt Takt-gänget Nadja, Love och David.

Ladieslovehiphop. Fredag 22 februari på Umgänget
Kollektivet Ladieslovehiphop tar över Umgänget vid Stureplan för en kväll med urban musik och grym stämning.

Broken Hearts Club. Fredag 22 februari på Södra Teatern
Bandet Dolores Haze har blivit med klubb, och presenterar här den första upplagan av Broken Hearts Club på Södran. I dj-båset hittar ni ShitKid samt Jimmy-Ray & Lotus.

Anthems. Lördag 23 februari på Timebar
Indie-röj på populära Timebar vid Hornstull. På menyn står ”eufori, dans, allsång och väldigt skönt häng” med musik från Per Nordmark, Åsa Söderqvist och Uppgång & Fall.

Kontakt med Stephan Bodzin. Lördag 23 februari på Berns
Ny upplaga av klubben Kontakt som tar över hela Berns för en kväll och natt med elektronisk musik. Kvällens stora stjärna är Stephan Bodzin som river av en live-spelning.

Under Bron Experience. Lördag 23 februari på Under Bron
Andra chansen att uppleva ett halvt dygns fest på Under Bron. Kvällen börjar lugnt med pizza och skön musik och övergår sedan till en fullfjädrad klubbkväll med namn som Sonja Moonear och Steve O’Sullivan.

ANNONS
Stockholm, Sverige