Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Premiär: Nu öppnar Faddes nya ställe på Söder

Fadde Darwich tar över Ett Ställe på Västgötagatan 4.
Fadde Darwich tar över Ett Ställe på Västgötagatan 4.

6 december utökar krog-koncernen Baras sitt utbud när Baras Ställe slår upp sina portar ett stenkast från Medis. Vid rodret står nöjesprofilen Fadde Darwich som med denna satsning vill skapa ett uteställe för alla.

ANNONS

Nyligen blev det klart att krogkoncernen Baras tar över nattklubben Ett Ställe på Västgötagatan 4, ett stenkast från Medborgarplatsen. Nytillskottet kommer att gå under namnet Baras Ställe och premiären äger rum den 6 december.

– Det känns självklart väldigt spännande och roligt att öppna nytt. Utöver att köra nattklubb kommer vi även att servera lunch och middag, så det blir ett helhetskoncept, säger Fadde Darwich som idag driver Baras men gjorde sig känd som vaktchef på nattklubben Spy Bar under 90-talet.

Alla får dansa till sin favoritlåt

Precis som på övriga Baras-etablissemang är målgruppen på Baras Ställe bred. Fadde Darwich berättar att de vill erbjuda ett snyggt, mysigt och folkligt uteställe med generösa priser och ett utbud med något för alla smaker.

– Vi är till för alla. På dansgolvet kommer det spelas blandad musik så att alla får dansa till sin favoritlåt. Det finns också en lugnare lounge-del, en innergård och ett par bokningsbara VIP-hyllor, säger han.

Nattklubb fyra dagar i veckan

Bara Ställe kommer att ha öppet sju dagar i veckan, med nattklubb till 03 onsdag till lördag. Torsdagen den 6 december är det alltså premiär, och alla är välkomna på eftersläppet.

– Då blir det jippon, artister och överraskningar. Sedan rullar allt igång som normalt under premiärhelgen 7-8 december, säger Fadde Darwich.

Tycker du fortfarande att det är roligt att jobba inom nattlivet?
– Ja, jag har inte tröttnat. Det är roligt när det går bra, vilket det har gjort de senaste åren. Jag fortsätter så länge kroppen orkar med.

Västgötagatan 4, Stockholm, Sverige