Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Festglada norrmän lirar hård dansmusik

Hardstyle-duon Da Tweekaz från Norge
Hardstyle-duon Da Tweekaz från Norge

Norska hardstyle-duon Da Tweekaz firar 10 år med stor fest på Slaktkyrkan. Dessutom fler klubbtips inför helgen med allt från techno och house till tropiska toner från Thomas Gylling som intar Dramaten.

ANNONS

Drip drip. Fredag 7 december på Timebar
Fri entré och öppet till 03 på denna urbana klubbkväll vid Hornstull signerad Hasan Ramic. För musiken står Mike Yangstar och Internet Explorer Chics.

Fristaden House Blaster. Fredag 7 december på Fristaden
En helkväll med house där musikvalet görs av towLie, Kassettludde och Stephanie Radionova. Dessutom lirar Pistol Pete i ”världens kanske minsta klubb”.

Back2Back. Fredg 7 december på Slakthuset
Drum and bass-arrangörerna på Back2Back är tillbaka för en kväll och natt på Slakthuset. Ulterior Motive gästar från UK och får support från Olski samt hela B2B-gänget.

LIVE med Hans Berg. Fredag 7 december på Laika
Klubben LIVE är tillbaka, och denna gång på en fredag. Hans Berg gästar med en live-spelning och som vanligt lirar Acid Sussi skivor både före och efter.

Sugarcane. Lördag 8 december på Södra Teatern
Kollektivet Sugarcane, bestående av Missdj, dj Erykah, Aïssa och Sister Justice, intar Södran med sin kombination av afrobeats, hiphop, dancehall, rnb och soca.

Erectus. Lördag 8 december på Club Backdoor
Gayklubben Erectus är tillbaka på ”the best & gayest club north of Ibiza”. Techno står på menyn, och serveras av James Ruskin, kliin och Benjamin Mull.

Technostate Big Bang. Lördag 8 december på Kraken
Stor psytrance-kväll med extra allt, inklusive dekoration och lasershow. Underhåller gör akter som Morten Granau, Electric Universe och Talamasca.

Bicep m.fl. Lördag 8 december på Slakthuset
Hajpade irländska duon Bicep kommer på besök för en dj-spelning på Slakthuset. Värmer upp gör Very Addictive. På dansgolvet Rökeriet huserar kollektivet Dromedar.

10 Years of Da Tweekaz. Lördag 8 december på Slaktkyrkan
Arrangörerna på Deztination bjuder in till fest för att fira att norska hardstyle-duon Da Tweekaz som fyller 10. Dessutom namn som Tweekacore och Hard Driver.

ANNONS

Thomas Gylling. Lördag 8 december på Dramatenbaren
Mosquito-frontmannen Thomas Gylling tar över Dramatenbaren för en kväll och bjuder på en musikalisk resa till tropikerna. Festen pågår till 01.

Stockholm, Sverige