Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Fira midsommar på dansgolvet

Fira midsommar på ett dansgolv i stan
Fira midsommar på ett dansgolv i stan

Dansa dig genom midsommarhelgen. Klubbhelgen bjuder på allt från somriga terrassfester i innerstan till en nostalgisk 90-talskväll i Slakthusområdet. Vår klubbreporter Mats Wurnell guidar dig rätt.

ANNONS

Gelato Sthlm Sûd. Fredag 21 juni på Södra Teatern
Midsommarfirande, 3-årsfest och säsongsavslutning med Gelato STHLM SÛD. I dj-båset hittar vi Gelato Crew tillsammans med Miguel Arinõ, Yaheardme och Elliot.

Midsommarafton Day Party. Fredag 21 maj på Hötorgsterrassen
Fira midsommar på en terrass mitt i city. Festen drar igång 17 och ångar på till midnatt. Urban musik levereras av Yung Elias, DJ Crona, Ametist och DJ Black Moose samt hemliga gäster.

Hornhuset Midsommarafton. Fredag 21 maj på Hornhuset
Tre midsommar-festliga våningar med allt från hiphop, rnb och pop till acid, house och techno. Musiken spelas av namn som Macadalla, Acid Sussi, Linn Stern och duon Viceri.

Back To The 90’s Midsommar. Fredag 21 juni på Slaktkyrkan
Hoppa in i tidsmaskinen och nostalgi-dansa loss till allt från Shaggy och TLC till 2Pac och Groove Theory. Dessutom väntar priser för de som klär upp sig i enlighet med någon av 90-talets modetrender.

King Kong Midsummer Special. Lördag 22 juni på Mariatorget 1A
Gayklubben King Kong firar midsommar. Inca lirar rnb, hiphop och reggaeton, Pamela spelar house och Christer Broman bjuder på eurovision, mello och hits.

Midsommar Latino XL. Lördag 22 juni på Hötorgsterrassen
Stor open air-fest på Hötorgsterrasen med DJ L’ Flow & DJ Roka samt DJ Braza som bjuder på allt från salsa och reggaeton till dancehall och latin hits.

OWB Rooftop Sessions. Lördag 22 juni på Slakthustaket
Här utlovas en oförglömlig kväll med melodisk house levererat av Marco Poblete, Erik Magnusson, Annika Kasteskog och Ionathan Kinnman. Festen drar igång klockan 21.

Midsommargäähda II. Lördag 22 juni på Trädgården
Gärigheter fixar fest på Trädgården med målet att skapa en ”dunderkväll med mat, musik och drankz”. Gärigheter, Assia Trestreck och Tre60 står för musikvalet.

Anthems – Midsommardagsindie. Lördag 22 juni på Timebar
Eufori, dans och indie-allsång på Timebar vid Hornstull. Janne Kask från legendariska bandet Brainpool gästar, och backas upp av Teet Sirotkin, Sofie Strandberg och Max Alm.

ANNONS

Harem Nights Midsummer Party. Lördag 22 juni på Slaktkyrkan/Kvarteret
Stor fest, både inomhus och utomhus, med plats för 1500 besökare. Kvällens live-artist är hiphoparen Gee Dixon.

Stockholm, Sverige