Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

De vill fixa klubbkvällar med Trädgården-vibb i city

Olof Rosvall och Poya Ataei på YLA fixar fest i city.
Olof Rosvall och Poya Ataei på YLA fixar fest i city.

Fest med hemmakänsla till 03, tacos vid midnatt och oväntande happenings.
Nu byter YUC LatAsian namn till YLA och siktar på att bli en ny klubbdestination i city.

ANNONS

I april förra året öppnade fusion-restaurangen YUC LatAsian på Jakobsbergsgatan 27 i city.

Nu vill de även etablera sig på klubbscenen och byter namn till YLA. Dessutom utökar man öppettiderna till 03 på helgerna och rekryterar två nya nöjeschefer.

Målet är ett flytta tillbaka festen till city.

– Idag måste folk ofta lämna stadskärnan för att uppleva något speciellt när de går ut, och det vill vi ändra på. Vi vill fånga upp lite av känslan som finns på ställen som Trädgården och Kvarteret, fast mer centralt och med nya idéer, säger Olof Rosvall som är ny nöjeschef på YLA tillsammans med Poya Aaei.

”Grejer ni aldrig sett förut”

Olof Rosvall menar att Stockholm behöver fler spännande nöjessatsningar, bortom det förutsägbara Stureplan. Han vill att YLA ska erbjuda gästerna en intim, inkluderande och familjär upplevelse.

– Vi ska leverera stans bästa hemmafest varje fredag och lördag, inklusive tacos vid midnatt. Sedan kommer ju vi kasta in lite grejer ni aldrig sett förut i Stockholms nattliv, håll öronen öppna, säger han.

Blandat är bäst

När det gäller musikvalet så kommer det att vara varierat.

– Vi vill spela musik som är stämningshöjande. Vi kommer inte att begränsa oss i vilken genre vi spelar. YLA står för mångfald och vi tycker att en blandning är bäst, säger nöjeschefen Poya Ataei.

Festen är redan igång

Den nya satsningen har redan haft smygpremiär, men arbetet med att etablera YLA som ”hela Stockholms hemmafest” kommer att pågå hela hösten.

ANNONS

– Vi kommer inom kort att presentera en rad spännande aktiviteter och evenemang. Kom förbi och upplev glädje, familjevibe och våra midnattstacos. Välkommen hem till oss, säger Poya Ataei på YLA.

YLA STHLM, Jakobsbergsgatan, Stockholm, Sverige