Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide

P3 fixar stjärnfylld gratisfest med toa-disco

Radiokanalen P3 ordnar gratisfest på Slakthuset.
Radiokanalen P3 ordnar gratisfest på Slakthuset.

Se artister som Little Jinder och Mwuana live, dansa till P3-profiler som spelar musik eller beställ öl av Morgonpasset-gänget och kolla in ett snuskigt toalett-disco. Den 5 juni bjuder P3 in till en gratis klubbkväll på Slakthuset.

Under namnet ”P3 Älskar” arrangerar radiokanalen P3 klubbkvällar runt om i Sverige för att bjuda på livemusik, dj’s och vass humor samtidigt som gästerna får hänga och festa med kanalens programledare. Den 5 juni arrangeras Stockholms-upplagan på nattklubben Slakthuset med Little Jinder, Julie Bergan, Mwuana, The Sound of Arrows, Rein, Skott och Jireel på scenen.

du kan spela Mario Kart

– Det blir också stand up med bland andra Emma Knyckare, Josefin Johansson och Marcus Berggren samt att du kan spela Mario Kart med P3 Spel, dansa dig svettig tillsammans med Relationsradion i P3 eller spela rundpingis med P3 Star, säger arrangören Anders Olsson.


Dubbelt upp: två festivaler i Slakthusområdet


Porrig upplevelse på toaletten

Under kvällen har du även möjlighet att hälsa på Morgonpasset i P3 som huserar i en egen bar där bland andra Kodjo Akolor, Martina Thun och David Druid serverar öl och vin. Vidare utlovas ett porrig och snuskig upplevelse på toaletterna som kvällen till ära får agera dansgolv i regi av Ligga med P3.

– Vi kommer att förvandla de trista toaletterna till ett skönt party där man ohämmat får dansa och sjunga med till Aqua, Beyonce och Weather Girls. Toa-discot gästas också av 22 kvadrat med bland andra William Spetz, berättar Anders Olsson.

Kommer ni även hålla till ute på Slakthustaket?

– Självklart, det är ju ett av stans grymmaste partyställen sommartid. Hänger man på låset kan man vara med när Musikguiden i P3 sänder live från taket. Sedan blir det partymusik med bland andra Linnéa Wikblad och Sara Kinberg från PP3, säger Anders Olsson.

Fungerar radio- och klubbvärlden bra tillsammans?

– Det brukar vara en vacker party-symbios utan dess like. Sist vi körde, för en månad sedan i Kalmar, ringlade sig kön säkert 300 meter utanför entrén när vi öppnande vid 19-tiden. Av dom 14 P3 Älskar-kvällarna vi haft runt om i landet har vi satt publikrekord på minst 10 av ställena.


Kvartersfesterna slåss om besökarna

Slakthuset, Slakthusgatan, Johanneshov, Sverige