P3 fixar stjärnfylld gratisfest med toa-disco – Allt om Stockholm
Radiokanalen P3 ordnar gratisfest på Slakthuset.
Radiokanalen P3 ordnar gratisfest på Slakthuset.

P3 fixar stjärnfylld gratisfest med toa-disco

Klubb 

Se artister som Little Jinder och Mwuana live, dansa till P3-profiler som spelar musik eller beställ öl av Morgonpasset-gänget och kolla in ett snuskigt toalett-disco. Den 5 juni bjuder P3 in till en gratis klubbkväll på Slakthuset.

ANNONS

Under namnet ”P3 Älskar” arrangerar radiokanalen P3 klubbkvällar runt om i Sverige för att bjuda på livemusik, dj’s och vass humor samtidigt som gästerna får hänga och festa med kanalens programledare. Den 5 juni arrangeras Stockholms-upplagan på nattklubben Slakthuset med Little Jinder, Julie Bergan, Mwuana, The Sound of Arrows, Rein, Skott och Jireel på scenen.

du kan spela Mario Kart

– Det blir också stand up med bland andra Emma Knyckare, Josefin Johansson och Marcus Berggren samt att du kan spela Mario Kart med P3 Spel, dansa dig svettig tillsammans med Relationsradion i P3 eller spela rundpingis med P3 Star, säger arrangören Anders Olsson.


Dubbelt upp: två festivaler i Slakthusområdet


Porrig upplevelse på toaletten

Under kvällen har du även möjlighet att hälsa på Morgonpasset i P3 som huserar i en egen bar där bland andra Kodjo Akolor, Martina Thun och David Druid serverar öl och vin. Vidare utlovas ett porrig och snuskig upplevelse på toaletterna som kvällen till ära får agera dansgolv i regi av Ligga med P3.

– Vi kommer att förvandla de trista toaletterna till ett skönt party där man ohämmat får dansa och sjunga med till Aqua, Beyonce och Weather Girls. Toa-discot gästas också av 22 kvadrat med bland andra William Spetz, berättar Anders Olsson.

Kommer ni även hålla till ute på Slakthustaket?

– Självklart, det är ju ett av stans grymmaste partyställen sommartid. Hänger man på låset kan man vara med när Musikguiden i P3 sänder live från taket. Sedan blir det partymusik med bland andra Linnéa Wikblad och Sara Kinberg från PP3, säger Anders Olsson.

Fungerar radio- och klubbvärlden bra tillsammans?

– Det brukar vara en vacker party-symbios utan dess like. Sist vi körde, för en månad sedan i Kalmar, ringlade sig kön säkert 300 meter utanför entrén när vi öppnande vid 19-tiden. Av dom 14 P3 Älskar-kvällarna vi haft runt om i landet har vi satt publikrekord på minst 10 av ställena.


Kvartersfesterna slåss om besökarna

Våra bästa helgtips direkt 
i mejlen – varje fredag!

Läs fler klubbartiklar

Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om de hetaste dansgolven den 23-24 februari
Klubb

Pop, techno, tropiska toner och fuldans

Stockholm Carnival 2017. Bild från invigningen på Münchenbryggeriet. Foto: Jakob Birgersson
Klubb

Nu väntar karnevalyra på Münchenbryggeriet

Helgtips

Deras budskap: Kom naken, gå in gratis

Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om de hetaste dansgolven den 16-17 februari
Klubb

Popagandaklubb, balkanfest och mello-yra

Knökfullt på 5emman vid Brunkebergstorg
Klubb

Stort intresse för små dansgolv

Klubb

”Råbögar och gamla tanter på samma klubb”