Vildsvinskocken  Nils Molinder.
Vildsvinskocken Nils Molinder.
Allt på grisen ska käkas, enligt nose to tail-principen vilket innebär vildsvinsschnitzel med rökt märgsmör och vildsvinsragu på menyerna.
Allt på grisen ska käkas, enligt nose to tail-principen vilket innebär vildsvinsschnitzel med rökt märgsmör och vildsvinsragu på menyerna.

Grisfest när vildsvinen får egen festival

Klubb / Krog 

På fredag kickar stans första vildsvinsfestival igång.

ANNONS

Vildsvinet får mest uppmärksamhet när de bökar upp villaträdgårdar eller på annat sätt invaderar civilisationen. Men istället för sura miner och osäkrade hagelgevär får vildsvinet ny plats på krogen. Från och med i morgon och tio dagar framåt är det Vildsvinsfestival på fem restauranger i stan.

Sist stod det Skrei på menyn, nu är det dags för Vildsvin när restaurangerna Melanders, (både i Vasastan och Täby), Ulla Winbladh, KB och Sjöpaviljongen i Alvik gör gemensam sak av att servera skogsgrisen på sina menyer.

 

Våra bästa helgtips direkt 
i mejlen – varje fredag!

Läs fler krogartiklar

Bild från en av technoklubben UN1ONs tidigare kvällar
Klubb

De tar hård techno till ”fina” Östermalm

Klubb

Han blir en av Nattklubbstockholms mäktigaste

Klubb

Trädgårdens livescen växer

Klubb

Stockholm får ny borgmästare

Bild från Urban Burn i Nobelberget 2016
Klubb

Mytomspunnen ökenfestival till Stockholm

Klubb

Nu hyllas tyska technotemplet i Stockholm