Grisfest när vildsvinen får egen festival – Allt om Stockholm
Vildsvinskocken  Nils Molinder.
Vildsvinskocken Nils Molinder.
Allt på grisen ska käkas, enligt nose to tail-principen vilket innebär vildsvinsschnitzel med rökt märgsmör och vildsvinsragu på menyerna.
Allt på grisen ska käkas, enligt nose to tail-principen vilket innebär vildsvinsschnitzel med rökt märgsmör och vildsvinsragu på menyerna.

Grisfest när vildsvinen får egen festival

Klubb / Krog 

På fredag kickar stans första vildsvinsfestival igång.

ANNONS

Vildsvinet får mest uppmärksamhet när de bökar upp villaträdgårdar eller på annat sätt invaderar civilisationen. Men istället för sura miner och osäkrade hagelgevär får vildsvinet ny plats på krogen. Från och med i morgon och tio dagar framåt är det Vildsvinsfestival på fem restauranger i stan.

Sist stod det Skrei på menyn, nu är det dags för Vildsvin när restaurangerna Melanders, (både i Vasastan och Täby), Ulla Winbladh, KB och Sjöpaviljongen i Alvik gör gemensam sak av att servera skogsgrisen på sina menyer.

 

Våra bästa helgtips direkt 
i mejlen – varje fredag!

Läs fler krogartiklar

Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om de hetaste dansgolven den 19-20 januari
Klubb

Live-techno, dirty glamour, funk och beats

Från en Traffic-fest på Allhuset 2008
Klubb

Drum & bass-klubb tar avsked med bastung fest

Frej Larsson kommer till Debaser medis med sin 3-d-show Livin la vida larsson
Klubb

”Knark överallt” på Frej Larssons fest

Klubb

Gatsbyfest på Berns i helgen

Nattklubben Eventhuset i Västberga satsar stort
Klubb

Mor och son satsar stort på klubb i Västberga

Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om de hetaste dansgolven den 5-6 januari
Klubb

Guilty pleasures, techno, trance och salsa