Grisfest när vildsvinen får egen festival – Allt om Stockholm
Vildsvinskocken  Nils Molinder.
Vildsvinskocken Nils Molinder.
Allt på grisen ska käkas, enligt nose to tail-principen vilket innebär vildsvinsschnitzel med rökt märgsmör och vildsvinsragu på menyerna.
Allt på grisen ska käkas, enligt nose to tail-principen vilket innebär vildsvinsschnitzel med rökt märgsmör och vildsvinsragu på menyerna.

Grisfest när vildsvinen får egen festival

Klubb / Krog 

På fredag kickar stans första vildsvinsfestival igång.

ANNONS

Vildsvinet får mest uppmärksamhet när de bökar upp villaträdgårdar eller på annat sätt invaderar civilisationen. Men istället för sura miner och osäkrade hagelgevär får vildsvinet ny plats på krogen. Från och med i morgon och tio dagar framåt är det Vildsvinsfestival på fem restauranger i stan.

Sist stod det Skrei på menyn, nu är det dags för Vildsvin när restaurangerna Melanders, (både i Vasastan och Täby), Ulla Winbladh, KB och Sjöpaviljongen i Alvik gör gemensam sak av att servera skogsgrisen på sina menyer.

 

Våra bästa helgtips direkt 
i mejlen – varje fredag!

Läs fler krogartiklar

AOS utforskar

Därför ställs festivalen Into the Factory in

Klubb

Festivalen Into the Factory ställs in

Klubb

Nya stand-up-klubbar i söderort

Klubb

Sommarfesterna du inte får missa

Klubb

Här hittar du bästa vardagsfesten i sommar

Klubb

Jättefestival i övergiven cementfabrik