Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Gylling fixar blockparty på Nytorget

Mosquito, med Thomas Gylling i spetsen, fixar fest på Södermalm.
Mosquito, med Thomas Gylling i spetsen, fixar fest på Södermalm.

Sprakande Mosquito-fest på Nytorget, tung techno på Kvarteret eller housig båtfest med Love Potion. Här är helgens klubbtips från vår klubbreporter Mats Wurnell.

ANNONS

Mosquito Blockparty. Fredag 16 augusti på Nytorget
Mosquito, med frontmannen Thomas Gylling, intar Nytorgsfesten för ett block party med dans till latin, afarobeat, soca, dancehall och mer. Gäst-dj är Uncle Eric.

Full Moon Party. Fredag 16 augusti på Kvarteret
Två av stans underground-arrangörer (Tillsammans och AM:PM) går samman för en kväll på Kvarteret. Vår svenske techno-legendar Cari Lekebusch får sällskap av Julian Jeweil, Miia Magia, Dujaviba med flera.

Klubb Common People. Fredag 16 augusti på Debaser
Britpop, new wave och indie i fokus, så förvänta dig allt från Pulp och The Strokes till Joy Division, The Cure och Pet Shop Boys. För musikvalet står Elin Strömberg och Lisa Elmér.

Fridays@Fasching. Fredag 16 augusti på Fasching
Urban fredagsfest på anrika Fasching. Glada vibbar och mycket tryck utlovas, samt 100% glädje och öppenhet. Bakom skivspelarna står Sheit och DJ Crona.

Love Potion: A Trip Through The Archipelago. Fredag 16 augusti på Teaterskeppet
Arrangörerna på Love Potion kastar loss och bjuder på en skärgårdstur med dans. Vem som spelar är en överraskning, men lita på att det blir fullt ös.

Sky’s the limit. Lördag 17 augusti på Hötorgsterrassen
”Rooftop Music & Market” mitt i stan för att hylla kvinnlig skaparkraft. För musiken står bland andra Ametist, Håll Käften Och Dansa, Missdj, Aissa och Salla Salazar.

Old school VS New School. Lördag 17 augusti på Hilma
Urbant party på Hilma vid Norra Bantorget. Det bästa inom hiphop, rnb, dancehall står på menyn, och musiken serveras av DJ Melika, Easy Buckets, Leandro och Reinoso.

ENØS [Afterlife] m.fl. Lördag 17 augusti på Slakthuset
Bröderna Derek och Michael Harnischberg (ENØS) flyger in från Schweiz och bjuder på klubbmusik med melodier och atmosfär. De backas upp av Réa Réa och Erik Magnusson.

Tama Sumo m.fl. Lördag 17 augusti på Kvarteret
Legendaren Tama Sumo, som varit resident på både Tresor och Berghain, gästar från Berlin. Support från Malin Edvardsen och Nassim Mehran.

ANNONS

Courtyard Motion Open Air. Lördag 17 augusti på Kastellet
Dans under bar himmel på Kastellholmen, mitt i Stockholm. Huvudakten heter Youandewan, och spelar gör även Parallax Deep, Anna Kohlin och Tobias Joelsson.

Stockholm, Sverige