Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Halloweenfesterna du inte får missa

Läskiga fester i helgen. Halloween på krogen.
Läskiga fester i helgen. Halloween på krogen.

Många av stans nattklubbar satsar stenhårt på skräck och är nu redo för halloween. Vår klubbreporter Mats Wurnell guidar till stans bästa fester.

ANNONS

Technostate Halloween. Fredag 27 oktober på Eventhuset
På Eventhuset i Västberga firas Halloween med dans till trance som spelas av bland andra Electric Universe från Tyskland, Split & Jaxta från Israel och inhemska talanger som Alter Nature och Skyvibes.

Halloween på Mister French. Fredag 27 oktober på Mister French
En festlig kväll och natt på Skeppsbron fylld av vampyrer, odöda djur, galna proffessorer och vålnader. Under kvällen bjuds det bland annat på en modevisning.

The Halloween Party på Soul Train. Fredag 27 oktober på Café Opera
Müller & Disteli bjuder på den bästa dansmusiken från 70-talet till idag med start redan klockan 17. Om du ”spökar ut dig” kan du dessutom vinna fina priser.

Gay Halloween Night. Lördag 28 oktober på Club Backdoor
Här utlovas den syndigaste, sexigaste och naknaste halloween-festen, komplett med överraskningar, visuals, dekor samt house och techno från Prosumer, Dorisburg och Daniel Olsson.Latin Halloween Party. Lördag 28 oktober på Eventhuset
DJ L’Flow & DJ Roka bjuder på latino-rytmer till 05 och lovar ett fint pris till bästa utklädnad. Som bonus kan du under kvällen och natten mumsa i dig completos, churrascos och empanadas.

Syntax Error Halloween Special. Lördag 28 oktober på Bryggarsalen
Stans hetaste nördklubb fixar stor fest i Vasastan med bland annat ”Game Boy-punk och NES-musik” samt spel i kvadrat och utklädnader som garanterat är av det mer ambitiösa slaget.

Tjejfesten Halloween Special. Lördag 28 oktober på Laika
Här blir det en skräckinjagande fest, kreativa utklädnader och dans till rnb, hiphop och dancehall som spelas av Cleo Missaoui, Ametist, Inca, Sanna Eriksson med flera.

ANNONS

Den årliga Halloween-festen. Söndag 29 oktober på VIDA
Halloween firas även vid Stureplan. Här är det klubben VIDA som varnar för häxor, vampyrer och lömska clowner med utlovar högtryck med mycket folk och grym stämning.

Halloween at the opera. Måndag 30 oktober på Café Opera
Måndagsfest på anrika Café Opera. Här är det hårda bud och om du inte kommer utklädd så blir du inte insläppt.

Halloweenkryssningen. Torsdag 2 november på M/S Isabelle
Festa hela vägen från Stockholm till Riga och tillbaka. Här är det 100% halloween-ös med en hel drös programpunkter och all musik du kan tänka dig. Fullt ös blir det garanterat.

Halloweenfest. Fredag 3 november på Colosseum
Hela Colosseum halloween-pimpas och sminköser finns på plats för att ge dig den rätta looken. Om du inte fått nog av fest på fredagen så upprepas dessutom hela proceduren på lördagen.

Halloween Masquerade. Lördag 4 november på Eventhuset
En väldekorerad jättefest med techno, trance, house, progressive och psy-trance från högklassiga akter som till exempel Loco & Jam, Jorn Van Deynhoven och Ferry Tayle.

Balloween. Lördag 4 november på Club Backdoor
Kinky maskeradbal med något så unikt som en livespelning av 90-talsikonerna DUNE samt mängder av dansant elektronisk musik och hemliga shownummer.


Stockholm, Sverige