Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Hardstyle, brittisk kultpop och mycket techno

Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om helgens hetaste dansgolv. Här finns allt från en jättefest med hardstyle, hits från brittiska kultband och massor med techno och house.

ANNONS

Kaiku presents. Fredag 20 oktober på Under Bron
Den hajpade Helsingfors-klubben Kaiku kommer till Stockholm och intar det nedre dansgolvet på techno-klubben Under Bron med hjälp av Lil Tony, Lauri Soini och Kristiina Männikkö. På övre golvet huserar klubben Evolver.

Monday Bar XL. Fredag 20 oktober på Kraken
Arrangörerna på Monday Bar ångar på och bjuder här på stor hardstyle-kväll med Headhunterz och Sound Rush från Holland, danska Adrenalize samt Freddz. En häftig produktion med ljud, ljus laser och visuals utlovas.

Gelato. Fredag 20 oktober på Bite Me
Dj-kollektivet Gelato STHLM intar den nya klubbkällaren vid Skanstull. Med mottot ”att förbättra det befintliga och skapa det nya” blir det elektroniskt röj med residents samt gäster i form av Le Gange (Subrosa) och Anders He.

Blur vs. Oasis. Fredag 20 oktober på Debaser
Lag Blur och Lag Oasis tävlar mot varandra under kvällen för att övertyga dig om att just deras brittiska band är bäst. Varje lag består av tre lokala live-band och en dj. Publiken avgör vinnaren!

Majkel & Robin & UFF. Fredag 20 oktober på Laika
House och techno från klubbkollektivet Pangea Cult som kvällen till ära får understöd av Majkel. Dessutom ytterligare två våningsplan fyllda med blandad musik. Hornhuset/Laika levererar alltid bra fest!

Sankt Göran med flera. Lördag 21 oktober på Morfar Ginko
Berlinbaserade svensken Sankt Göran är hemma i Stockholm och levererar beats i källaren på Morfar Ginko tillsammans med B-Man in Space. En trappa upp i baren är det Black Santa som väljer musik.

Technorum. Lördag 21 oktober på Vodkabaren
Stockholms minsta technoklubb är tillbaka med ett intimt dansgolv och musik mellan 17-23. Bakom skivspelarna står Caroline Steiner, Morberg, MacLee och Mattias Johansson.

Yaheardme. Lördag 21 oktober på Södra Teatern
Förvänta er en kväll fylld med hiphop, future beats och en hel del baile funk när klubben Yaheardme intar Södra Teatern. Musiken styrs av Noah Bramme, Pablo Muñoz och Christopher Cardenas.

ANNONS
Stockholm, Sverige