Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide

Här hittar du bästa vardagsfesten i sommar

På söndagar kör Mister French bartävlingen Slaget om skeppsbron. Garanterat bra fest.
På söndagar kör Mister French bartävlingen Slaget om skeppsbron. Garanterat bra fest.

I sommar behöver du inte vänta till helgen för att festa. Här är barerna, restaurangerna och klubbarna som får en tråkig måndag att kännas som en röjig och peppig lördag.

Om du gillar fritt inträde:

The Soap Bar: Galet stök på vardagar hittas ofta på The Soap Bar. Här samlas en brokig skara av gäster som oftast dansar och festar som om det inte fanns någon morgondag. Eftersom det är fritt inträde och öppet till 03 är det nästan alltid fullt hus här.

Öppettider:
Mån-fre 16-03
Lör 12-03
Sön 22-03

Adress: Nybrogatan 1


Om du gillar livemusik:

Lydmars terrass: På Lydmars trivsamma terrass med en av stans vackraste utsikter ligger fokus på musik under vardagarna – både livemusik och dj:s. Visserligen har Lydmar bara öppet till klockan tio, men de har å andra sidan öppet varje dag hela sommaren vilket gör det till ett perfekt ställe att börja kvällen på för att sedan fortsätta ut i vardagsnatten.

Öppettider:
Mån-sön 16-22

Adress: Södra Blasieholmshamnen 2


Om du gillar havsutsikt och fokus på fest:

Mister French: Mister French har förutom en helt magisk utsikt över vattnet även öppet hela veckan med fullt fokus på fest och skön stämning alla dagar. Under sommaren har de dj:s måndag till fredag och avslutar med bartävlingen Slaget om skeppsbron på söndagarna vilket är en avslutning i högsta festklass.

Öppettider:
Mån-sön 11.30-01

Adress: Tullhus 2


Om du gillar allt-i-ett:

Trädgården: Mysiga Trädgården erbjuder allt från klubbar och livekonserter till mat, dans och mingel – varje dag hela sommaren (förutom söndagar). Hit är det perfekt att gå om du är rastlös lagd, umgås i stora gäng, gillar omväxling och inte har problem med att stå i kö.

Öppettider:
Måndag-fredag 17-03

Adress: Hammarby Slussväg 2


Om du gillar internationellt barhäng:

Riche: Lilla baren på Riche levererar året om, men under sommarmånaderna är feststämningen aningen annorlunda då många turister är i stan och besöker den klassiska baren (vilket bara är kul). Tisdag- och onsdagkvällar här kan lätt bli kvällen då du träffar nya bekantskaper från New York eller Göteborg.

Öppettider:
Tis 19-01
Ons-lör 19-02

Adress: Birger Jarlsgatan 4


Om du gillar klubb och sena nätter:

F12-terrassen: Trappan på F12 har verkligen blivit en symbol för Stockholms klubbsommar och utan häng på F12 är det helt enkelt inte sommar. Här står festen hela tiden i centrum med klubb både ute och inne (och givetvis på trappan). Dessutom är det öppet till sent varje dag hela veckan lång.

Öppettider:
Mån-tors 22-03
Fred-lör 22-05
Sön 00-05

Adress: Fredsgatan 12


Om du gillar krogisar:

East: East är ett klassiskt festställe som man alltid kan lita på. Här minglar turister från hela världen med stans krogfolk och festprissar som inte vill att kvällen ska ta slut. East har öppet till 03 alla dagar i veckan och ett av få ställen i stan där det nästan alltid är fullt ös måndagar och tisdagar.

Öppettider:
Mån-lör 11.30-03
Sön 17-03

Adress: Stureplan 13

Stockholm, Sverige