Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Bingo och pyssel när hon tar över Hornhuset

Pauline Högberg blir Hornhusets nya kulturchef
Pauline Högberg blir Hornhusets nya kulturchef

Minifestivaler, livemusik, bingo, pyssel och en ombyggnation. Allt om Stockholm har pratat med Hornhusets nya kulturchef Paulina Högberg och tagit reda på hur hon vill förändra nöjespalatset vid Hornstull.

ANNONS

Nöjespalatset Hornhuset vid Hornstull har under de senaste åren etablerat sig som ett av stans mest populära uteställen. Nyligen blev det klart att klubb- och nöjesprofilen Pauline Högberg, som den senaste tiden arbetat som ”house creator” på hotellet Hobo vid Brunkebergstorg, tillträder som ny kulturchef för Hornstullsetablissemanget i januari.

– Jag är löjligt taggad. Jag brinner för alla typer av musik så det är självklart någonting som kommer att prägla mitt arbete med Hornhuset, samt min nyfikenhet och djärvhet. Vi kommer inte vara rädda för att prova nya saker och koncept, säger hon.

Minfestivaler och bingo

Pauline Högberg berättar om hur hon vill att husets tre våningar ska leva i symbios, med olika saker som händer på alla våningsplan så många dagar i veckan som möjligt.

– Jag vill skapa allt från minifestivaler och live-scener till bingokvällar och pysseldagar, men även samla in pengar till välgörenhetsorganisationer, säger hon.

Hon har också planer på att bygga om i lokalerna.

– Just nu sitter jag och kikar på en ombyggnation av Laika som huserar på våning två. Det är så otroligt spännande, säger Pauline Högberg.

ANNONS
Långholmsgatan 15b, Stockholm, Sverige