Så satsar Kim Högstedt på Hornhuset och Moon Motel
Kim Högstedt är ny nöjesansvarig på Hornhuset i Hornstull.
Kim Högstedt är ny nöjesansvarig på Hornhuset i Hornstull.

Hornhusets nya nöjesboss satsar på utehänget

Klubb 

Nyligen tog klubbprofilen Kim Högstedt över rollen som nöjesansvarig för populära trevånings-krogen Hornhuset samt den hajpade medlemsklubben Moon Motel.
Här berättar han för Allt om Stockholm om sina planer och framtiden för de populära etablissemangen.

ANNONS

Som Allt om Stockholm har rapporterat om tidigare så har det inför sommaren skett stora förändringar hos några av stans klubb- och nöjesjättar. En mängd nyckelpersoner och beslutsfattare har bytt jobb och arbetsgivare vilket resulterat i nyheter och förändringar hos aktörer som Södra Teatern, F12 och Familjen Ahlbom (med klubbar som Colosseum, Hornhuset och Moon Motel).

”Har blivit kär Hornhuset”

En av de som har bytt jobb är klubbprofilen Kim Högstedt. Efter att de senaste åren ha arbetat på Södra Teatern har han nu tagit sig an rollen som nöjesansvarig för trevånings-krogen Hornhuset vid Hornstull samt den hajpade och populära medlemsklubben Moon Motel vid Stureplan. 

– Efter ett par veckor i min nya roll har jag blivit kär i Hornhuset. Här finns ett extremt stort potential och vi kommer att göra en hel del förändringar framöver med målet att skapa ett levande nöjespalats, säger Kim Högstedt.   

Stor sommarsatsning

Han berättar om en aktuell satsning som går under namnet ”Sommarhuset”.

– Vi ska göra Hornhuset till den självklara nöjesdestinationen i sommar med klubbar och koncept som passar årstiden. Till exempel så kommer klubben Laika, som huserar på andra våningen, att vara öppen varje fredag och lördag under hela sommaren. Dessutom så har vi tre terrasser som kommer att pimpas, och vår takbar Barrio har aldrig sett bättre ut, säger Kim Högstedt.

Klubbar från Södran flyttar in

Till hösten vill han fortsätta förändringsarbetet och till exempel erbjuda en större variation av klubbar jämfört med tidigare. Han avslöjar bland annat att några av Södra Teaterns största och mest populära klubbar kommer att flytta till Hornhuset.


Läs mer om klubbkarusellen i Stockholm:


Moon Motel får fotoförbud

Även på den omtalade VIP- och medlemsklubben Moon Motel, som delar lokal med nattklubben Solidaritet ett stenkast från Stureplan, kommer det att ske vissa förändringar. Kim Högstedts vision är att klubben ska bli en blandning av Studio 54 och Twin Peaks. 

– Vi kommer att addera fler upplevelser som till exempel manliga performance-dansare. Efter önskemål från en del prominenta gäster kommer vi också att införa ett totalt fotoförbud på klubben. Jag kommer även att variera dj-bokningarna lite mer och har redan bokat namn som Kornel Kovacs, Mount Liberation Unlimited, Art Alfie och paris-legendaren DJ Sundae, berättar han.

Moon Hotel.

Bild inifrån Moon Motel – snart ett minne blott. Foto: Kim Högstedt

Våra bästa helgtips direkt 
i mejlen – varje fredag!

Läs fler klubbartiklar

Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om de hetaste dansgolven den 23-24 februari
Klubb

Pop, techno, tropiska toner och fuldans

Stockholm Carnival 2017. Bild från invigningen på Münchenbryggeriet. Foto: Jakob Birgersson
Klubb

Nu väntar karnevalyra på Münchenbryggeriet

Helgtips

Deras budskap: Kom naken, gå in gratis

Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om de hetaste dansgolven den 16-17 februari
Klubb

Popagandaklubb, balkanfest och mello-yra

Knökfullt på 5emman vid Brunkebergstorg
Klubb

Stort intresse för små dansgolv

Klubb

”Råbögar och gamla tanter på samma klubb”