Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

På nya houseklubben spelar musiker live

På RaFa Sessions är live-musiken en stor del av dansgolvs-upplevelsen
På Rasmus Fabers klubb är live-musiken en stor del av dansgolvs-upplevelsen
Rasmus Faber får sällskap av både live-musiker och vokalister
Klubbkvällarna gästas av både live-musiker och vokalister

Houseprofilen och discjockeyn Rasmus Faber har startat en ny klubb där han kombinerar dansant house med live-musik.
– Det handlar om tre-fyra intensiva och svettiga timmar med svängig house, säger han.

ANNONS

Houseprofilen Rasmus Faber har varit aktiv som discjockey, producent och musiker under två decennier och rönt stora framgångar med sin musik både hemma i Sverige och internationellt. Nu riktar han dock fokus mot hemstaden Stockholm och nattklubben Fasching där han nyligen lanserat det nya klubbkonceptet RaFa Sessions där live-musiken är en stor del av dansgolvs-upplevelsen.

– Jag står i dj-båset och spelar piano samtidigt som jag väljer låtar och får sällskap av grymma live-musiker som spelar allt från trummor och gitarr till bas och saxofon. Dessutom dyker det upp en och annan vokalist och även gäst-dj’s, berättar Rasmus Faber.

Unika house-kvällar

Rasmus fortsätter att berätta om hur han har spelat på denna typ av klubbkvällar utomlands, och att det brukar vara mycket lyckat.

– Det blir det bästa från två världar med grymt bra stämning. Det handlar om tre till fyra intensiva och svettiga timmar med svänging house där varje kväll blir helt unik. Det är verkligen på tiden att konceptet lanseras i Stockholm, säger han.

Varannan fredag på Fasching

RaFa Sessions går av stapeln varannan fredag och huserar på den anrika nattklubben Fasching i centrala Stockholm.

– Lokalen är helt perfekt för det här konceptet och jag har länge tänkt att jag vill kombinera Faschings live-profil med en houseklubb. Jag vill att RaFa Sessions ska bli ett naturligt ställe att hänga på för alla som brinner för bra musik, säger Rasmus Faber.

Eufori utlovas

Nästa klubbkväll äger rum den 26 januari då Rasmus Faber, utöver ett gäng live-musiker, får sällskap av discjockeyn Robin South.

– Gästerna kan förvänta sig samma kokande känsla som på en riktigt bra konsert i kombination med det euforiska dansandet på en houseklubb, säger Rasmus Faber.

ANNONS
Kungsgatan 63, Stockholm, Sverige