Kaxiga påståendet: bäst service i stan – Allt om Stockholm
Jonathan Zhou, Victor Tranberg, Patrick Chan  och Alexander Cupen öppn
Jonathan Zhou, Victor Tranberg, Patrick Chan och Alexander Cupen öppn

Kaxiga påståendet: bäst service i stan

Klubb 

Nya nöjesetablissemanget Estelle vill bryta ny mark i stan.
– Vi vill erbjuda en servicenivå som inte funnits i Stockholm tidigare, säger nattklubbschefen Victor Tranberg. 

ANNONS

På fredag 3 mars  öppnar stans nyaste nattklubb och cocktailbar Estelle på Sveavägen 36, ett stenkast från både Hötorget och Stureplan. På gatuplan återfinns cocktailbaren som har öppet onsdag till lördag, och en våning ner finns nattklubben som bjuder in till fest på fredagar och lördagar.

Gemensamt för hela Estelle är satsningen på service.

Drillad personal

– All personal är handplockad och drillad i att identifiera tillfällen då de kan göra något extra för gästen. Vi vill erbjuda en servicenivå som inte funnits i Stockholm tidigare, säger nattklubbschefen Victor Tranberg som driver Estelle tillsammans med Alexander Cupen och Jonathan Zhou.

Victor Tranberg berättar om hur det kan handla om att introducera stamgäster för vakter, personal och ägare eller att hjälpa bordsgäster med deras ytterkläder.

– Precis som vid ett restaurangbesök kan det vara svårt att beskriva vad service är, men alla vet hur stor skillnad det kan göra. Det handlar helt enkelt om att sätta gästen i första rummet, menar Victor Tranberg.

Fokus på fest

Gänget bakom nysatsningen har tidigare arbetat på några av Stockholms större nattklubbar. På Estelle är tanken att känslan blir mer intim och personlig. Alexander Cupen berättar om hur cocktailbaren kommer att få en skön lounge-känsla där man kan njuta av både klassiska drinkar och signatur-cocktails.

– Och nere i nattklubben fokuserar vi på fest med ljud och ljus i toppklass samt grymma dj’s som spelar bra house. Dessutom vill vi dra igång lite internationella samarbeten och få hit spännande gäst-dj’s, berättar Jonathan Zhou.

Behövs det verkligen ytterligare en nattklubb i centrala Stockholm?

– Ja, vi tycker att det alltid finns plats för aktörer som vill erbjuda något nytt. Vi satsar på hög kvalitet och vill erbjuda våra gäster nya upplevelser, säger Victor Tranberg.

Hur valde ni namnet Estelle? Någon koppling till prinsessan?

– Faktiskt inte. Vi tycker det är ett bra namn som låter bra och ligger bra i munnen, men självklart är det lite extra roligt med en koppling till en kunglighet, säger Alexander Cupen.

Fler nyöppnade uteställen

Hilma, Torsgatan 10

Restaurang och bar vid Norra Bantorget som storsatsar på klubbar och musik med både dj’s och liveframträdanden. Öppet till 02 på fredagar och lördagar.

Residens, Götgatan 48

Intim house- och technoklubb med välkända dj’s i källaren på Snaps vid Medborgarplatsen. Öppet till 03 varje fredag och lördag.
 

Våra bästa helgtips direkt 
i mejlen – varje fredag!

Läs fler klubbartiklar

Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om de hetaste dansgolven den 23-24 februari
Klubb

Pop, techno, tropiska toner och fuldans

Stockholm Carnival 2017. Bild från invigningen på Münchenbryggeriet. Foto: Jakob Birgersson
Klubb

Nu väntar karnevalyra på Münchenbryggeriet

Helgtips

Deras budskap: Kom naken, gå in gratis

Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om de hetaste dansgolven den 16-17 februari
Klubb

Popagandaklubb, balkanfest och mello-yra

Knökfullt på 5emman vid Brunkebergstorg
Klubb

Stort intresse för små dansgolv

Klubb

”Råbögar och gamla tanter på samma klubb”