Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Klubbarna med stans skönaste utehäng

Nu drar sommarklubbarna i gång!
Nu drar sommarklubbarna i gång!

Nu är sommaren snart här med sina ljusa, ljumma nätter som bjuder in till glatt klubbhäng och dans under bar himmel.
Allt om Stockholms klubbexpert Mats Wurnell guidar till klubbarna som har stans bästa sommardans!

ANNONS
 1. Slakthustaket 600 kvadratmeter terrassyta i Slakthus­området med dansgolv, prisvärd cava och utsikt över Globen och Tele2 Arena. Här finns plats för både avslappnat sommar­häng och dans under stjärnorna. Har öppnat för säsongen.
  Adress:
  Slakthusgatan 6, Globen.

  Slakthuset

  Slakthuset har hela 600 kvadratmeter terrassyta i Slakthusområdet vid Globen. Foto: Pressbild

 2. F12 Terrassen Detta klassiska sommarhäng som år efter år bjudit på fina klubb­upplevelser har nyligen fått nya ägare. I skrivande stund är inga detaljer presenterade, förutom ett premiärdatum. Öppnar 16 maj.
  Adress: Fredsgatan 12, City.

  F12-terrassen

  F12-terrassen.

 3. Josefina En känsla av rivieran på Djurgården. Stora loungeytor, svalkande drinkar och en nysatsning på ­olika spännande klubb­koncept med allt från dagsfester till söndagsdans. Har smygöppnat för säsongen.
  Adress: Galärvarvsvägen 10, Djurgården.

  Josefina

  Josefina – en känsla av rivieran på Djurgården.

 4. Mister French Sommar­festa i Gamla stan med en svalkande bris från Saltsjön. Här är dagsfestandet i fokus så håll utkik efter spännande klubbinitiativ, roliga temafester och­ annat. Sommarsäsongen drar igång 5 maj.
  Adress: Tullhus 2, Gamla stan.

  ANNONS

  Mister French i Tullhus 2 på Skeppsbrokajen

  På Mister French i Tullhus 2 på Skeppsbrokajen är det dagsfestandet som står i fokus även i år. Foto: Pressbild

 5. Berns Terrassen På anrika nöjesetablissemanget Berns öppnar man traditionsenligt upp terrassen för somrigt klubbhäng. I år är det entreprenörssystrarna och klubbprofilerna Roshi och Sharareh Hoss som bjuder in till ett lyxigt och exklusivt festande för utvalda. Här är det nämligen gästlista som gäller. ”Det känns riktigt bra att få jobba med stans bästa terrass. Vi älskar ­teman och kommer att försöka få till en discovibe som andas 70- och 80-tal. Det blir en kärleksterrass med svalkande drinkar, sköna discorytmer och en svårslagen atmosfär”, säger Roshi Hoss. Öppnar 9 maj.
  Adress: Näckströmsgatan 8, Berzelii park, City.

  Berns Terrassen

  I år blir det exklusivt festande på Berns Terrassen när Roshi och Sharareh Hoss tar över. Foto: Pressbild

 6. Kristall Latinoklubb mitt i stan som bjuder på dans till salsa, reggaeton, bachata, cumbia med mera. Här finns också en stor terrass där du kan njuta av friheten av att dansa utom­hus. Har öppet året runt.
  Adress: Kungsgatan 56, City.

  Kristall

  Kristall, latinoklubben mitt i stan som bjuder på dans till salsa, reggaeton, bachata, cumbia med mera.

 7. Trädgården Den klassiska sommarklubben under bro­valven vid Skanstull. I år breddar de musikutbudet och erbjuder fler aktiviteter på dagtid. Öppnar 4 maj. 
  Adress: Hammarby Slussväg 2, Södermalm.

  Johanna Beckman

  Trädgården har sparkat hela sin vaktstyrka efter fjolårets anklagelser om ­rasism, sexism och övervåld. ”Det är en enormt viktig fråga”, säger Johanna Beckman. Foto: Pekka Pääkkö

 8. Kvarteret Stans nya sommarklubb ligger i Slakthusområdet och har plats för över 2 200 gäster fördelat på 2 500 kvadratmeter. Här bjuds det på dans, musik, konst, film och teater under 14 sommarveckor. Smygöppnar 1 juni.
  Adress: Styckmästargatan 10, Globen
 

Stockholm, Sverige