Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Klubben som vill ha upp gästerna på scen

Så här kunde det så ut när WKND huserade på Kungsholmen
Så här kunde det så ut när WKND huserade på Kungsholmen

Ta över klubbgolvet och skapa en dance battle, eller greppa mikrofonen i dj-båset kör din nya låt?
Nu gör klubben WKND comeback, och uppmanar gästerna till spontana utspel.

ANNONS

Mellan 2015 och 2017 fanns nattklubben WKND på Fleminggatan 2. Nu vankas det comeback:  9 november är det nypremiär i Blekholmens lokaler som bara ligger ett stenkast från den förra hemvisten.

– Det känns superbra att vara tillbaka. Efterfrågan har varit väldigt stor och under frånvaron har jag hunnit med att samla både ny kraft och inspiration, säger klubbchefen John Astvik som denna gång driver satsningen utan tidigare kollegan Lova Magnusson.

Uppmuntrar kreativa utspel

De ”nya” lokalerna bjuder på tre dansgolv och ett stort fokus på pop och hiphop. Ett av golven kommer också vara bredare med allt från salsa till techno.

 Öppna en tatueringsstudio eller kanske fria till din partner?

John Astvik

Dessutom uppmanar klubbchefen John Astvik nu kreativa gäster att själva ta initiativ till spontana framträdanden och happenings.

– Vill du dra igång en dance battle, köra dina nya singel från dj-båset, öppna en tatueringsstudio eller kanske fria till din partner? Hör av dig innan eller under kvällen. Spontanitet brukar alltid bli bra, säger han.

Roligt och prestigelöst

John Astvik berättar också att WKND precis som tidigare vill erbjuda en trygg, öppen och opretentiös nattklubb med 18-årsgräns, där både gamla och nya stammisar kan känna sig som hemma.

– Att klubba ska vara en frihet, något roligt och bli till ett bra minne. WKND står för enkelhet och prestigelöshet. Resten får Stureplan stå för. Även om vi har 18-årsgräns har det aldrig känts som ett ”18-årsställe”, säger han.

Klubben kommer sedan att ha öppet varje fredag och lördag mellan 22 och 03.

ANNONS
Blekholmen, Blekholmsterrassen, Stockholm, Sverige