Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Klubbhelgen: 25 discjockeys hyllar cd-skivan på Södran

Cd-skivan hyllas på Södra Teatern i helgen
Cd-skivan hyllas på Södra Teatern i helgen

Klubbkväll för cd-älskare på Södran, drum and bass-party på Under Bron eller maxad techno-fest på Berns? Här är tio klubbtips inför helgen från vår klubbreporter Mats Wurnell.

ANNONS

Dubbeltrubbel. Fredag 22 november på Fasching
Eka Scratch och DJ Willrock bjuder in DJ Autograph och Maydar till anrika Fasching för en natt med dancehall, afrobeat, hiphop och annat. Öppet till 04.

POP. Fredag 22 november på Slakthuset
Varje fredag tar klubben POP över två dansgolv på Slakthuset och levererar pop, disco, rnb, hits, dans samt ”allmänt bra stämning och en jävulsk energi”.

Oufff invites Ljudtendens. Fredag 22 november på Little T8NG
Dans i Marie Laveaus ”gamla” klubbkällare när Oufff, med Petter Blandlund i spetsen, bjuder in Alfonso the Wise och Plan Lessman från kollektivet Ljudtendens.

Studio Live med Autonomi & Linn Stern. Fredag 22 november på Fotografiska
Häng och dans till elektroniska beats på Stadsgården med Autonomi (Özgür Can) och Linn Stern. Se det som en klubbkväll i miniformat, eller ett bra förfest-häng.

Rekyl x Secret Operations. Fredag 22 november på Under Bron
En kväll och natt med jungle och drum and bass. Från UK kommer Digital och Blackeye MC och de får understöd av bland andra Seba, MIR Crew och Cicci Moon.

Kontakt. Lördag 23 november på Berns
Mäktig elektronisk kväll när succéklubben Kontakt tar över hela Berns. The Black Madonna, La Fleur, Olof Dreijer, Elfenberg med flera står för musiken.

Compact Living Club #3. Lördag 23 november på Södra Teatern
4 timmar. 25 dj’s. Inget annat format än cd är tillåtet. Här hyllas den gamla goda cd-skivan med en egen klubbkväll på Söders höjder.

Matinée Pervert XXL. Lördag 23 november på Club Backdoor
Matinée Group flyger in från Barcelona och bjuder upp till en het och smutsig fest på ”the best & gayest club north of Ibiza”. Elektronisk musik på stora golvet, pop och hits på det lilla.

Maktfesten. Lördag 23 november på Södra Teatern
De kallar sig ”ditt feministiska festljus i mörkret” och bjuder här in till ”höstens mest peppiga och feministiska fest” med scensnack, stand up, live-musik och dj’s.

ANNONS

Hans Berg m.fl. Lördag 23 november på Under Bron
Under Bron-residenten Nadja Chatta fick boka sina favoriter, vilket resulterade i en live-spelning av Hans Berg och en dj-spelning av Leo Forssell. En våning upp blir det reggaeton-fest.

Stockholm, Sverige