Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Klubbhelgen: Håkan-hyllning i dagarna två på Debaser

Hylla Håkan på Debaser vid Hornstull i helgen.
Hylla Håkan på Debaser vid Hornstull i helgen.

Håkan-fester på Debaser, neonparty på Club Backdoor eller house- och technonostalgi när klassiska Cocktail Club fixar fest på Hus 7. Här är helgens klubbtips från vår klubbreporter Mats Wurnell.

ANNONS

Nostalgica. Fredag 10 januari på Berns
På Berns nya klubbsatsning Nostalgica är det fokus på nostalgisk musik i alla dess former. Den här kvällen lirar Thomas Wilke och Jonas Lönnå skivor.

Neonparty. Fredag 10 januari på Club Backdoor
Gayklubben Club Backdoor kör sitt första neonparty. Här utlovas uv-ljus, dekor, en glitterstation samt gogo-killar, dragshow och partymusik.

G3hda. Fredag 10 januari på Timebar
Som vanligt är det urban musik som gäller på Timebars fredagar. Denna gång premiär för klubben G3hda med Hasan Ramic och vänner som lirar afrobeats, hiphop, dancehall, rnb och annat.

Neu Season Opening. Fredag 10 januari på Berns
Nu drar techno-säsongen igång på Berns källarklubb Neu. Det blir resident night med Nina Wenström, Parallax Deep, DPop, Cindy Norrby, Bäcksvart och Norman Methner bakom skivspelarna.

Spela Håkan. Fredag 10 januari & lördag 11 januari på Debaser
Två klubbkvällar med hyllningar till Håkan Hellström. Tom Jerry Boman Dickson styr partyskutan från dj-båset och får på fredagen besök av Stockholms indiekör. På lördagen är det OYA! som gästar med brasilianskt slagverk.

Red Curls Label Night. Lördag 11 januari på Under Bron
Pjotr aka The Redhead Baby och hans label Red Curls bjuder upp till dans på Under Bron. Förutom Pjotr själv spelar även Your Planet Is Next (live) samt Hanna Pettersson.

Miniteka 4. Lördag 11 januari på Little T8NG
Till det fjärde tillfället av klubb Miniteka har Dgeral bjudit in Acid Sussi för att fira att de båda fyllt år. Det blir italo, acid, electro, breaks och annat dansant fram till 03 i källaren på Hornsgatan.

Cocktail Club 20 Years. Lördag 11 januari på Hus 7
Den klassiska house- och technoklubben Cocktail Club, som huserade på restaurang Grodan mellan 2000-2006 är tillbaka för en kväll.

Klassisk house- och technoklubb återuppstår – för en kväll

ANNONS

Hodel & Friends. Lördag 11 januari på Fotografiska
Här har vi en inofficiell efterfest till Monday Bars partykryssning som äger rum på Viking Cinderella fredag och lördag. På menyn står trance och techno från 15.30 till 01.

Stockholm, Sverige