Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Klubbhelgen: Hiphop Karaoke på Södra Teatern säger farväl

Klubben Hiphop Karaoke på Södran tar paus på obestämd tid
Klubben Hiphop Karaoke på Södran tar paus på obestämd tid

Var med och skapa hiphop-magi när klubben Hiphop Karaoke kör en sista kväll på Södran, eller spana in något av de övriga nio festtipsen från vår klubbreporter Mats Wurnell.

ANNONS

Special Order. Fredag 18 oktober på Under Bron
Den ”interaktiva miniklubben” Special Order är tillbaka på Under Bron. Dj Q gästar från UK och får support från Mir Crew, Réa Réa och Printa & Hence. Nere på klubben lirar Sedee och Nico O’Konor.

Finnito and Friends. Fredag 18 oktober på Fotografiska
Premiär för ny satsningen Finnito and Friends som utlovar ”håll i hatten”-techno. Finnito själva avslutar kvällen, och golvet värms upp av Kambiz.

Sono Unica. Fredag 18 oktober på BIG Little T8NG
Sono Unica showcase med house och techno nere i Marie Laveaus gamla klubbkällare. I dj-båset finner vi Ajkr, Ajaks, Albol, Bosau, NGS och Sevim.

Hit Mania. Fredag 18 oktober på Club Backdoor
Hitparad på Club Backdoor under Tele2 Arena, eller som de kallar sig själva, ”the best & gayest club north of Ibiza”. Charlee och Linus väljer musiken. På det andra golvet bjuds det på rnb och hiphop.

POP. Fredag 18 oktober på Slakthuset
Klubben POP ångar vidare varje fredag på Slakthuset. Här utlovar arrangörerna ”pop, disco, rnb, hits, dans, allmänt bra stämning och en jävulsk energi” på två dansgolv.

Klubb Karani. Lördag 19 oktober på Häktet
Här är klubben som satsar på okonventionell och innovativ musik. Förvänta dig en blandning av stilar som futurebeats, UK Garage och andra experimentella genrer när Karani, Niyat och Nardos styr musiken.

Hiphop Karaoke. Lördag 19 oktober på Södra Teatern
”Kom och rappa med oss en sista gång innan vi går i pension på obestämd tid”. Ett tråkigt avsked, men gör ett besök och se till att sista kvällen går till historien som den bästa.

Parabel Label Night. Lördag 19 oktober på Under Bron
Skivbolaget Parabel styr upp ett finfint techno-partaj på Under Bron med Nima Khak, The Persuader (Jesper Dahlbäck) och Sandra Mosh. Öppet till 05.

Anthems. Lördag 19 oktober på Timebar
Indieklubben Anthems bjussar på ”eufori, dans, allsång och väldigt skönt häng” med musik från Peter Morén (Peter Bjorn and John), Magnus Frykberg, Robin Wiksander och Pelle Adlén.

ANNONS

Sun Citadel. Lördag 19 oktober på BIG Little T8NG
Här är målet att skapa ”stans trevligaste dansgolv” med djup, svängig, atmosfärisk och fet musik samt stämningsfull dekoration. Check it out.

Stockholm, Sverige