Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Klubbhelgen: En guide till stans mest kärleksfulla dansgolv

Stans nattklubbar satsar på kärleken i helgen.
Stans nattklubbar satsar på kärleken i helgen.

Den här helgen kryllar stan av rosenröda och kärleksfulla dansgolv, men det ryms även vanliga klubbkvällar med allt från synt till house och techno.
Här är tio klubbtips du inte vill missa.

ANNONS

Valentine Weekend. Fredag 14 februari på Loftet
Om du inte redan gjort det, dra till Västberga och spana in stans första klubb med öppet till 07. Denna fredag är det fokus på psytrance och arrangörerna utlovar dessutom en ljus- och lasershow.

Heatwave. Fredag 14 februari på Tjoget
Här blir det långsam men dansvänlig musik med fokus på de urbana stilarna. DJ Pudge gästar från NYC och bjuder på allt från reggae och hiphop till jazz. Dessutom spelar Nappy G, Red Astaire och Missdj.

Nostalgica Valentines Power Ballads. Fredag 14 februari på Berns
Berns nostalgisatsning dedikerar sig denna fredag till kärleken och bjussar på passionerade kärleksballader. Maritza Pavlov och Jessica Lindberg väljer låtar.

Bokrelease: Från Diskofeber till Rejvhysteri. Fredag 14 februari på Bar Brooklyn
Releasefest för boken Från Diskofeber till Rejvhysteri. Panelsamtal, flyerutställning och fotovisning samt mängder av dans till dj:s som Nathan Hamelberg, Acid Sussi och Mårten Attling (Mindbender).

Date Night by Osignat. Fredag 14 februari på Little T8NG
Blinddate-kväll med fokus på musik. Här har arrangörerna matchat ihop dj:s som kommer att spela back to back, men de får inte reda på dj-partner förrän det är dags att kliva upp i båset.

Wish You Were Queer. Lördag 15 februari på Little T8NG
Klubbpremiär för Wish You Were Queer på Little T8NG. Musik av Jacob Julian, Evelina Nässén, Wext, Harami, Stoffi & Tjompa. Dessutom blir det performance, tatueringar med mera.

Natten. Lördag 15 februari på Fållan
Succéklubben Natten, som handlar om kärlek, allsång och powerballader, är tillbaka på Fållan i Slakthusområdet.

Super Saturday Love Edition. Lördag 15 februari på Club Backdoor
Superlördag med kärlekstema, och som vanligt på Backdoor så bjuds det på en kul mix av dansgolv och musikstilar. Klubbigt med bland andra Kornél Kovács, live-musik med Dolly Style och hits med Leo.B.

MLiR (Live) och Pedrodollar. Lördag 15 februari på Södra Teatern
Duon MLiR flyger in från Barcelona och lirar på Södra Teaterns nya klubbsatsning. Pedrodollar från Studio Barnhus supportar.

ANNONS

Tech Noir. Lördag 15 februari på Slakthuset
Syntklubben Tech Noir är tillbaka med besked. Denna afton erbjuds tre dansgolv med allt från syntiga klubbklassiker till mer aggresiva basgångar.

Stockholm, Sverige