Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Klubbhelgen: Premiär för ny nostalgisatsning på Debaser

Bli nostalgisk på Debaser i helgen.
Bli nostalgisk på Debaser i helgen.

Dansa loss till Eiffel 65 och Avril Lavigne på Debasers nya nostalgisatsning, fira techno-legendaren Joel Mull på Neu eller spana in dancehall-festen på Kvarteret. Här är helgens klubbtips.

ANNONS

Anthems. Fredag 7 februari på Timebar
Indiekalas på Timebar vid Hornstull. Frans Johansson (Les Big Byrd, Fireside), Mackan Lindström och Pontus De Wolfe rattar musiken och utlovar eufori, dans och allsång.

Nostalgiklubben. Fredag 7 februari på Debaser
Gillar du Snook, Eiffel 65, Olsen Brothers, Shania Twain eller kanske Avril Lavigne? Spana in nya nostalgisatsningen på Debaser och dansa loss till nostalgiska hits från millenniumskiftet.

Djangal. Fredag 7 februari på Under Bron
Här är det fokus på jungle, UK bass, breakbeat, drum and bass och liknande. Kornél Kovács ft. MC Slim, Marius Mane ft. Natty Silver samt Dr Echoe och Prescott huserar i dj-båset.

Nuh Linga. Fredag 7 februari på Kvarteret
Dancehall-akten Masicka från Jamaica gästar Kvartetet med en live-spelning. Sedan fortsätter festen till 03 med dj:s som lirar aftobeats och dancehall.

Strobe & Smoke. Fredag 7 februari på T8NG City
Intimt klubbande på Regeringsgatan med andra upplagan av the ”strobe & smoke experience” på T8NG City. Mr. Tophat är kvällens gäst, och stället värms upp av Filip Zieciak.

Dominik Eulberg m.fl. Lördag 8 februari på Slakthuset
Tyske Dominik Eulberg (Cocoon) är tillbaka i stan och får support av Andreas Andersson och Vincent Rydell. På det andra dansgolvet huserar klubben Disco Zultan, och på det tredje den urbana klubben Alstra.

Union +1. Lördag 8 februari på Club Backdoor
UN1ON gästar bakdörren och bjuder på tech house-kalas med Dear David samt residenterna Andreas Kärrfelt och Viktor Stövander. På övriga golv blir det allt från hits till schlager.

Joel Mull Birthday Bash. Lördag 8 februari på Neu
Techno-legendaren Joel Mull firar födelsedag och som vanligt betyder det att det vankas högoktanig fest i stan. Detta år sker firandet på Neu där Joel spelar själv från öppning till stängning.

Under Bron Experience. Lördag 8 februari på Under Bron
Tolv timmars fest när det är dags för en ny upplaga av Under Bron Experience. Full fart i alla vrår och skrymslen med allt från techno-röj i klubben till ”dancehall invasion”, jazz samt mycket annat.

ANNONS

Trinity Sound System. Lördag 8 februari på Bonden Bar
Dans till reggae och dancehall i klassiska källaren på Bonden Bar. Trinity Sound System och gäster står för underhållningen.

Stockholm, Sverige