Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Klubbhelgen: Fira in julen med sexig julbock och dirty santa

Leo B är lekledare på fredagens julfest på Club Backdoor.
Leo B är lekledare på fredagens julfest på Club Backdoor.

Det lackar mot jul, men Klubbstockholm kör på ända in i kaklet: Snuskigt julfirande på Club Backdoor, demokratisk allsång på Debaser eller dans till hajpade Maceo Plex på Berns.

ANNONS

Klubb Dubbeltrubbel. Fredag 20 december på Fasching
Säsongsavslutning för fredagarna på anrika Fasching med den bästa urbana musiken, i regi av Eka Scratch och DJ Willrock. Dila och Cheza gästar i dj-båset, och Naiia sjunger live.

5 år med Demokratiskt dansgolv. Fredag 20 december på Debaser
Demokratiskt dansgolv är en tävling mellan två dj-par som spelar efter publikens val av låt. Denna kväll fyller man fem och firar med allsång, glädjevrål och dans.

Winter Wig Stockholm. Fredag 20 december på Club Backdoor
Julig dragshow, striptease av julbocken och en knubbig dirty santa. Gayhaket Club Backdoor firar in julen med happenings, lekar och dans till hits och house.

Studio Live. Fredag 20 december på Fotografiska
Dra till Fotografiska, njut av en cocktail och festa loss till MOLØ och Nassim Mehran som bjuder upp till fredagsdans.

Neu. Fredag 20 december på Neu/Berns
Berns elektroniska källarklubb Neu får besök av Flord King, Nico O’Konor och Plan Lessman från kollektivet Ljudtendens. Festen pågår som vanligt ända fram till 05.

Safari Sound X-Mas Bash. Lördag 21 december på Under Bron
Safari Sound International har bjudit in dancehall- och hiphop-kollektivet Jugglerz från Tyskland, med lokal support av Safari Sound själva, Binnie Smalls och DJ LVLV.

Anthems julfest. Lördag 21 december på Timebar
Indieklubben Anthems, som huserar på Timebar vid Hornstull, bjuder in till julstök med Kitok, Ali Boulala, Martin Sandström och Anna Edmark.

Miniteka. Lördag 21 december på Little T8NG
Här är queer-klubben som vill utmana normerna inom tehno- och house-scenen. Kvällens gäst är Evelina Nässén, och resident är Dgeral.

Basklubben med Albin Myers. Lördag 21 december på Slakthuset
Albin Myers gör en sällsynt spelning på hemmaplan, med uppvärmning av Rasmin, Pata och Herman & Sköld. På övriga två golv blir det allt från house och techno till pop och hiphop.

ANNONS

Kontakt. Lördag 21 december på Berns
Röjiga elektroniska satsningen Kontakt är tillbaka på Berns. Hajpade Maceo Plex är kvällens huvudakt, och innan honom spelar Madben och Emmi.

Stockholm, Sverige