Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Klubbhelgen: Mystisk och skräckfylld burleskbal intar Nalen

Fräulein Frauke bjuder in till fest på Nalen.
Fräulein Frauke bjuder in till fest på Nalen.

Gå på bal med Underworld-tema på Nalen, spana in två techno-legendarer från Detroit på Berns eller varför inte nostalgidansa till Dr Alban på Club Backdoor. Här är helgens klubbtips.

ANNONS

Rewind Live: Dr Alban. Fredag 28 februari på Club Backdoor
90-talsklubben Rewind är tillbaka på Club Backdoor, ”the best and Gayest club north of Ibiza”. Dr Alban kör live, Pretty Boy och Leo B spelar skivor.

591. Fredag 28 februari på Klubb 591/Palace
Jakobsbergs och norrorts nya technosatsning är tillbaka. I dj-båset hittar vi Electra Hultin, Science Tool samt Klyv. Support your local techno dealer.

Utopi. Fredag 28 februari på Subtopia
Det nya festkollektivet Utopi kör sin premiärfest på Loftet/Subtopia i Norsborg. Förvänta er techno och dans till Ctrl Club Delete, Ransom, Jessie Granqvist, Linny Hex och Fitml.

Under Bron. Fredag 28 februari på Under Bron
Full fart nere i klubben med Dorisburg, Alfred Czital (live) och Samir Yosufi. En trappa upp lirar Ex-Terrestrial, Aron McFaul och DJ Tamam.

DJ Marathon. Fredag 28 februari på The Nest/Downtown Camper
Den sjätte upplagan av dj-maraton, där 35 dj:s spelar vinyl i tio minuter vardera. Kul koncept med mängder av olika stilar samt goda drinkar och fin utsikt.

Gumbo. Lördag 29 februari på Hus 7
Här är stans nya klubbsatsning som presenterar en mängd urbana stilar under ett och samma tak. Tre dansgolv med allt från reggae, dancehall och soca till hiphop, rnb och afrobeats.

Kontakt. Lördag 29 februari på Berns
Den elektroniska succéklubben Kontakt är tillbaka, denna gång med fokus på technomusikens födelsestad Detroit. Huvudakter är Carl Craig och Moodyman som bjuder på konceptet Detroit Love med influenser av allt från soul och jazz till funk.

ANNONS

Fräulein Frauke: The Underworld Ball. Lördag 29 februari på Nalen
Här utlovas en dramatisk kväll på Nalen med en scenshow fylld av burlesque, drag, fetish, cirkus, sång och livemusik. Temat för kvällen är Underworld.

Temple of Raw. Lördag 29 februari på Slaktkyrkan
Elektronisk musik av den hårdare skolan med hardstyle och hardcore från de holländska akterna Bass Chaserz. Dither, Enemy Contact, Matzic samt Rvage. Dessutom italiensk besök i form av Unresolved.

Popklubb. Lördag 29 februari på Bar Brooklyn
Klubben beskrivs som ”en frizon för er som inte tycker att det räcker med två Håkan och en Shoreline för att kvällen ska vara fulländad”. Fri entré hela kvällen.

Stockholm, Sverige