Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Klubbhelgen: Triss i heta premiärfester

Triss i klubbpremiärer till helgen.
Triss i klubbpremiärer till helgen.

Helgens klubbtips innehåller bland annat triss i premiärer. Spana in "nya" Södra Teatern, dansa hela natten på stans första 07-klubb I Västberga eller festa loss på Jakans nya technoklubb 591.

ANNONS

Öppningsfesten. Fredag 24 januari på Södra Teatern
Stor premiärfest för ”nya” Södra Teatern i regi av nytillträdda nöjescheferna Stella Scocco och Stina Grape. Musik, konst och fest på mängder av dansgolv står på menyn.

Södra Teaterns nya nöjeschefer Stina Grape och Stella Scocco.

Södra Teaterns nya nöjeschefer Stina Grape och Stella Scocco. Foto: Sandra Eriksson

Premiär för Loftet. Fredag 24 januari på Loftet
Första festen på stans nya nattklubb Loftet som har öppet till 07. Psytrance-legendarerna Electric Universe gästar med support från namn som Emelie Sunshine, Rocco och Nick Psarros.

Klubb 591. Fredag 24 januari på Riddarplatsen 1 (Jakobsberg)
Premiär för techno-satsningen Klubb 591 i Jakobsberg. Denna första kväll gästas man av Benjamin Mull och Raveman som bjuder på techno av hårdare modell.

Klubb Dubbeltrubbel. Fredag 24 januari på Fasching
Den urbana klubben Dubbeltrubbel, med DJ Willrock och Eka Scratch i spetsen, ångar på varje fredag på Fasching. Här gästas man av POLARIS*.

Parabel Showcase. Fredag 24 januari på Slakthuset
Skivbolaget och bokningsagenturen Parabel intar Slakthuset och tar med sig Fabrizio Lapiana, Leiras (live) och Lego. I baren lirar Ty’sTyle.

Chase & Status. Lördag 25 januari på Fållan
Drum and bass-stjärnorna Chase & Status gästar Fållan och får understöd av Limbz och Elcay. I rum två är det fest med Capital Sound System som bland annat bjudit in Seani B från London.

Bigges District. Lördag 25 januari på Under Bron
Klubbgolvet intas av trion Ari Bald, CJ Scott och André Sebastian som garanterat kommer få golvet att svänga. En trappa upp är det premiär för RNB-klubben.

ANNONS

Mosquito & Barracuda. Lördag 25 januari på Södra Teatern
Här utlovas tropisk hetta med ”musik, kärlek och mango”. För de dansanta tonerna står Uncle Eric, Dj Erykah & Thomas Gylling som utlovar en stekhet början av karnevalsäsongen.

Säsongspremiär av Addictive Nights. Lördag 25 januari på Slakthuset
Här bjussar arrangörerna på ”ett flamboyant äventyr, en psykedelisk ljudbild i en slick fusion av melodisk techno och nu-disco” med kvällens gäster WhoMadeWho. Linn Stern värmer upp dansgolvet.

Syntax Error. Lördag 25 januari på Hornsgatan 62
Säsongens första nördfest med Syntax Error. Dans till tv-spelsmusik och disneyhits samt konsol-spel, nördsnack och tipspromenad.

Analisa Aguilar startar technoklubb i Jakobsberg i The palace lokaler. Hon gillar spegeltaket på dansgolvet.

Analisa Aguilar startar technoklubb i Jakobsberg i The palace lokaler. Hon gillar spegeltaket på dansgolvet. Foto: Åsa Sommarström

Eventhuset i Västberga, nu öppet till 07, Niklas Psarros. Byter namn till Loftet.

Eventhuset i Västberga har nu öppet till 07. Niklas Psarros passade även på att byta namn på klubben till Loftet. Foto: Mats Wurnell

Stockholm, Sverige