Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Din bästa Stockholmsguide

Klubbpremiär, technostök och en söndagsfest

I helgen kan du dansa loss!
I helgen kan du dansa loss!

Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om helgens hetaste dansgolv. Det bjuds på premiärer, technostök, en söndagsfest och mycket mer.

Premiär för BITE ME. Fredag 29 september på BITE ME
Ett stenkast från Skanstull ligger stans nyaste nattklubb. Här fokuserar man på elektronisk musik i en enkel, avskalad och mörk miljö med plats för 150 personer.

Stephan Bodzin (live). Fredag 29 september på Kraken
Här blir det en techno-show med mängder av maskiner och gadgets. Arrangörerna utlovar deras mest påkostade fest någonsin, och det finns ingenting som tyder på att det här inte blir en riktig höjdare! Glöm icke att kolla in Bodzins Boiler Room-spelning här.

Marcel Dettmann. Fredag 29 september på Under Bron
Berghain-ikonen Marcel Dettmann flygs in från Berlin för en intim spelning på Under Bron. Dessutom spelar Noah Gibson, My Gander, Mount Liberation Unlimited och Blushing Rose.

Höstpremiär för POP. Fredag 29 september på Slakthuset
Popklubben med det självklara namnet POP växlar upp kommer under hösten att husera på Slakthuset varje fredag. Här blir det pop i alla former av bland andra Luxxy, Lång-Kalle, Fanny Laurin & Clara Tunved Ejd, Fantastic Fake Furs och César Vidal.

Klubb Vaket. Lördag 30 september på Klubb Vaket
En av stans nyaste techno- och housesatsningar ångar på. I en källare på Götgatan bjuds det för tredje gången upp till dans med musik från Kristian Heikkila, Alestry Pérez, lfotto, Jakob Snake och dj papi.

Mosquito och Barracuda. Lördag 30 september på Södra Teatern
Thomas Gylling, Uncle Eric och DJ Erykah med gäster bjuder på karibiska toner. Här utlovas otvetydiga dansklassiker, magisk energi och en lättsam feeling fram till 02.

Gay Chicago House Night. Lördag 30 september på Club Backdoor
Stans nyaste gayklubb Club Backdoor vill denna lördag ta besökarna till staden där hela gayhouse-kulturen en gång i tiden började – Chicago. Kvällen till ära flyger man in vokalisten och house-legendaren Robert Owens som varit en del av den amerikanska och internationella klubbscenen sedan 80-talet.

Raw Fusions & Lighthouse pres. Sunday Social. Söndag 1 oktober på Kägelbanan
Arrangörerna utlovar en dagsfest där musiken och gemenskapen står i fokus. Det blir rött, mörkt och lätt dekadent med musik från Raw Fusions Mad Mats och Tooli som dessutom får sällskap i båset av Julian Wareing, Rickard Wihlmer och Farsta Kalle från klubben Lighthouse.

Stockholm, Sverige