Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Dubbla klubbpremiärer hottar upp i höstkylan

Från nattklubben Fristaden
Från nattklubben Fristaden

Allt om Stockholms klubbexpert Mats Wurnell tipsar om stans bästa dansgolv helgen 28-29 september. Helgen bjuder på klubbpremiärer, jubileumsfester och ett födelsedagskalas på söders höjder.

ANNONS

Premiärkväll på Fristaden. Fredag 28 september på Fristaden
Premiärhelg för Fristaden, som under sommaren var en del av Kvarteret men nu blir en fristående klubb. Fredagen bjuder på namn som Amelie Lens, Peggy Gou och Laurel Halo.

Disco 2000. Fredag 28 september på Club Backdoor
Klubben ”för nostalgiska millenniumkids” är tillbaka med allt från Håkan Hellström och Outkast till t.A.T.u. och The Ark. Kvällen bjuder dessutom på ett live-framträdande av Da Buzz.

Back2Back 6 year Anniversary. Fredag 28 september på Slakthuset
Arrangörerna på Back2Back håller liv i stans drum and bass-scen, och har så gjort i hela sex år. Denna kväll bjuder de in QZB från Schweiz som får support från JNB, Dj Estated, RZT och I.Spaceman.

Releasefest med Very Addictive. Fredag 28 september på Laika/Hornhuset
Dj- och producentduon Very Addictive firar sitt nya släpp ”Spiral” på den egna etiketten DISK Records med fest på Laika och Hornhuset. Tillsammans med sina vänner styr de musiken mellan 21.30 och 01.

Cassy m.fl. Fredag 28 september på Under Bron
Nu är hösten och nätterna på Under Bron här. På nedre dansgolvet spelar Cassy och Art Alfie, och en våning upp är det Floyd Lavine och Jozi Nights som intar dj-båset. Dessutom Gavin Maycroft och Hanna Makowsky.

Solidaritet firar 12 år. Lördag 29 september på Solidaritet
Nattklubben Solidaritet firar 12 år tillsammans med dj-gästen Cristoph som under sommaren varit resident på Eric Prydz tisdagar på Ibiza-klubben Hï. Dansgolvet värms upp av Zoo Brazil.

Slakthusets höstpremiär. Lördag 29 september på Slakthuset
Officiell höstpremiär på Slakthuset. Extraöppet till 05 och en högklassig elektronisk lineup med namn som Kollektiv Turmstrasse, Behrouz och Nakadia.

Sky City. Lördag 29 september på Off Opera
Elektroniska nytillskottet Off Opera, som huserar i en egen del av anrika Café Opera, slår sig denna kväll samman med Sky City och Red Bull Music. På menyn står Comado Music pre-release party med Mr. Tophat, DJ Jacir, Jenny Seth och 1oo sven.

Mosquito & Barracuda Birthday Bash. Lördag 29 september på Södra Teatern
Internationellt party på söders höjder. Thomas Gylling, Uncle Eric & Dj Erykah firar sina födelsedagar med en ”underbar groove mix med det bästa från korall till betong” på Södra Teatern.

ANNONS
Stockholm, Sverige