Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Käka både kräftor och falafel på klubben

Allt om Stockholms klubbexpert Mats Wurnell tipsar om stans hetaste dansgolv
Allt om Stockholms klubbexpert Mats Wurnell tipsar om stans hetaste dansgolv

Helgen är kommen och bjuder på allt från kräftskiva med disco-tema till en lördag fylld av dagsfester. Här tipsar Allt om Stockholms klubbexpert Mats Wurnell om stans hetaste dansgolv helgen 24-25 augusti.

ANNONS

Premiär för Off Opera. Fredag 24 augusti på Café Opera
Premiärdags för klubbprofilen Payman Dehdezis nya elektroniska satsning på anrika Café Opera. Klubben har en egen ingång, och till premiärkvällen flyger man in Paramida från Berlin som supportas av Pjotr.

Premiär för SENSE. Fredag 24 augusti på SENSE
”Grand opening” för den nya nattklubben SENSE som huserar på andra våningen i ABF-huset på Sveavägen. Här utlovas blandad musik och en upplevelse utöver det vanliga.

HOUSE. Fredag 24 augusti på Fasching
Faschings house-satsning, som går under det självklara namnet HOUSE, fortsätter att bjuda upp till fest varje fredag från midnatt till 04. Denna kväll blir det dj-spelningar av Fatima Osman & Main Projects.

Toppar & Dalar. Fredag 24 augusti på Södra Teatern
”Rock ’n’ indie pop punk ’n’ rollen, pre-indie-indie, new wave, proggklassiker och en och annan northern soul” utlovas när dj-trion Toppar & Dalar intar Södra Teatern.

420 Summer Sessions. Fredag 24 augusti på Slakthustaket
Sommaren är inte över, och arrangörerna på 420 Group fortsätter att dansa loss på Slakthusets stora takterrass. Township Rebellion flygs in från Tyskland och får understöd av Andreas Andersson och Vincent Rydell.

Kräftdisco 2018. Lördag 25 augusti på Grand Garbo
Succé-kombination med kräftor och disco på Garbo i Sundbyberg. Förvänta er kräftdjur, dj’s, stand up-komik och en lokal dekorerad med lyktor och uv-månar.

Hours. Lördag 25 augusti på Vretensborgsvägen 5
Sommarklubben Hours i Västberga levererar fest på två våningar med det senaste inom urban musik. Dessutom kan du käka falafel och kebabrulle.

ANNONS

Label Day: Sono Unica. Lördag 25 augusti på Kvarteret
Sommarklubben Kvarteret i Slakthusområdet laddar för ytterligare en dagsfest, denna gång i regi av kollektivet Sono Unica. Från Rumänien kommer trion Arapu, Charlie och Mihigh som supportas av Ajaks, NGS och Albol.

ImOnARoof. Lördag 25 augusti på Slakthustaket
Även här en dagsfest. Hiphop, rnb, dancehall och afrobeat liras av DJ Pure P & MC Aaron Phiri samt vänner. Festen drar igång 15 och pågår till 21.

St Tropez Rosé Party. Lördag 25 augusti på Josefina
Vi kör den tredje dagsfest! Josefina på Djurgården fixar riviera-baluns med St Tropez-tema. Förvänta er festligt stök, dans plus en hel del rosé och bubblande drycker.

Artbat. Lördag 25 augusti på Solidaritet
Den Ukrainska duon Artbat återvänder till Stockholm och Solidaritet för att leverera sin energiska mix av house och melodisk techno. Support av Rob Kali.

Stockholm, Sverige