Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide

Leila K, Disneyfest och fullt Pride-ös

Stockholm bjuder upp till dans
Stockholm bjuder upp till dans

Allt om Stockholms klubbexpert Mats Wurnell tipsar om de bästa dansgolven helgen 3-5 augusti. Av naturliga skäl blir det ett visst Pride-fokus med allt från ett intimt klubbgig med Leila K, till en Disneyfest vid Hornstull och stor avslutningsfest på Trädgården.

Europride at Butchers Church. Fredag 3 augusti på Kvarteret
En housekväll med Horse Meat Disco från London, Dj Sharon O Love från Birmingham och ett gäng andra dj’s. Dessutom kommer Shirley Clamp ”rebrandas” till house-diva.

Sexy Barnhus. Fredag 3 augusti på Morfar Ginko
Axel, Petter och Kornél lirar musik tillsammans med isländske Sexy Lazer. Skådeplatsen är Morfar Ginko, ett stenkast från både Medborgarplatsen och Mariatorget.

Absolutely 90’s med Leila K. Fredag 3 augusti på Club Backdoor
90-talsklubben Absolutely 90 intar gayklubben Backdoor och bjuder på ett intimt klubbgig av ingen mindre än Leila K. Basic Element finns på plast som support, och i dj-båset står Anders Olsson.

House pres. RaFa Sessions. Fredag 3 augusti på Fasching
Här är Rasmus Fabers klubbkoncept som blandar klubbmusik och live-element. Denna gång gästas man av sångarna Joanne Nugas och Lionman aka Cedrik Hammar, Leo Krepper på gitarr och Björn Atle Anfinsen på trumpet.

420 Summer Sessions. Fredag 3 augusti på Slakthuset
420 Group tar som vanligt över fredagsfesten på Slakthusets stora takterrass. Denna kväll och natt har man bjudit in Oliver Schories från Tyskland som får sällskap av Markus Enochson, Mio Vibe och 420 residents.

Eat It. Lördag 4 augusti på Kvartetet
Linnea Arminda, Jonathan Krook & Damien Eie står bakom denna klubbkväll som utlovar dekadens och hedonism med techno och house. Ett flertal dansgolv, dark rooms och konstinstallationer utlovas.

A Gay Day Party. Lördag 4 augusti på Josefina
Stor dagsfest på Josefina. Värdar är Admira Thunderpussy & Madam Heinz, och det bjuds på live-framträdanden av Melanie Wehbe & Patrik Jean samt dj-spelningar från bland andra Fernando Carbajal, Gunn Lundemo och Mohamed Touzari.

Disney Extravaganza House Night. Lördag 4 augusti på Laika
Laika har denna dag gjorts om till en ”bättre version av disneyland, med hoppborg, och bartenders i form av Alice i underlandet och Robin Hood”. Musik av Loffe ninja (Christofer Loffe Eriksson) och S.cum (Jonas Drejholt Gabriel Wagnberg). Performance av Miss Mona.

Europride Open Air Closing Party. Söndag 5 augusti på Trädgården
Avsluta Pride-veckan med fest från 15 till 03 på Trädgården med bland annat Robert Owens och ett back to back-gig från Per QX och Miss Dilemma, samt Mizumma och Bernhard.

Stockholm, Sverige