Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

K-märkt 1800-talstorn blir klubb för en kväll

Cedergrenska tornet i Danderyd förvandlas till klubb
Cedergrenska tornet i Danderyd förvandlas till klubb

Den 8 oktober gör den svenske discjockeyn och producenten Jeremy Olander en direktsänd dj-spelning med milsvid utsikt från det K-märkta Cedergrenska tornet i Danderyd.

ANNONS

Måndagen den 8 oktober klockan 17 kan du ta del av en klubbupplevelse på hög höjd när terrassen på det K-märkta Cedergrenska tornet i Danderyd huserar en direktsänd dj-spelning av den svenske dj- och producentstjärnan Jeremy Olander.

– Det här är en riktigt fet plats för ett gig. Gästerna kommer att kunna ta del av av mycket ny musik från mig då jag skrivit en del nya grejer under sommaren som jag hållit på i väntan på den här spelningen, berättar Jeremy Olander.

Jeremy Olander ska göra en dj-spelning på hög höjd

Jeremy Olander ska göra en dj-spelning på hög höjd

Filmar stora dj-namn på unika platser

Bakom arrangemanget står det hajpade franska mediebolaget Cercle som är kända för att arrangera och direktsända spelningar av stora dj-namn som Carl Cox och Maceo Plex på unika platser som Eiffeltornet och flygplatsen Charles De Gaulle.

Evenemanget i Stockholm blir bolagets första nedslag i Norden, och en av de första satsningarna de gör utanför hemmanationen Frankrike.

– Det blir grymt kul. Cercles ambitions- och produktionsnivå är grymt hög och det blir även ett helt nytt sammanhang för mig och min musik i och med den unika platsen, säger Jeremy Olander.

Begränsat antal gäster

Spelningen på Cedergrenska tornet är ett publikt arrangemang, men den begränsade ytan gör att det endast kommer att säljas ett 100-tal biljetter. Biljettsläppet sker den 4 oktober på Cercles Facebook-sida.

ANNONS
Cedergrenska Tornet AB, Kungsvägen, Stocksund, Sverige