Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Han hyllar house-musiken från Chicago på stor hotellfest

Jamie 3:26 lirar gammal och ny house från Chicago
Jamie 3:26 lirar gammal och ny house från Chicago

Housemusik från Chicago i city, dagsfest med Mosquito på Trädgården eller urbana toner i Västberga. Spana in helgens klubbtips från vår klubbreporter Mats Wurnell.

ANNONS

Jaiva. Fredag 10 maj på Hilma
Klubbsatsningen Jaiva sprider den Sydafrikanska klubbkulturen i Stockholm. Här blir det musikstilar som gqom, kwaito och amapiano som spelas av Wonekai, DJ Cheza och Qwanah.

Martha Van Straaten m.fl. Fredag 10 maj på Trädgården
Berlinbaserade Martha Van Straaten landar på Trädgården med en musikmix som beskrivs som ”ett lapptäcke gjort på tusen lyckliga dagar i solen”. Dessutom support från Luci Lux, Fabian Tanz och Ginou Samin.

Robag Wruhme & Denis Stockhausen. Fredag 10 maj på Slakthuset
Finbesök i Slakthusområdet i form av technoprofilen Robag Wruhme, även är känd från duon Wighnomy Brothers. Denis Stockhausen från Berlin värmer upp dansgolvet.

Klubb La Reina. Fredag 10 maj på Södra Teatern
Nattklubbsdrottningen och artisten Min Stora Sorg är klubbens värdinna, och kvällen bjuder på dans, bubbel, uppträdanden och performance-akter.

Hours. Lördag 11 maj på Vretensborgsvägen 5
Den urbana sommarklubben Hours, som dök upp för första gången förra året, ångar på även i år. Två dansgolv med afrobeats, hiphop och dancehall och en utomhusdel med rnb från det härliga 90-talet.

Neu Season Closing. Lördag 11 maj på Neu/Berns
Berns elektroniska källarklubb kör sista kvällen innan ett sommaruppehåll. Bakom skivspelarna hittar vi franske Djebali samt Dpop och Mathias Hinds.

Grand Opening Day Party. Lördag 11 maj på Josefina
Knalla över till Djurgården och festa som i Miami. Dj’s, dans och ett liveframträdande av Nova Becc blandat  med loungehäng, cocktails och palmer.

5emman XL. Lördag 11 maj på 5emman/Hobo
En gång i månaden växlar den intima klubben 5emman upp och fixar fest i storformat på hotellet Hobo vid Brunkbergstorg. Denna gång gästas man av Jamie 3:26 från housemusikens födelsestad Chicago. Support från Tender T.

Mosquito. Lördag 11 maj på Trädgården
Mosquito, med frontmannen Thomas Gylling, gästar Trädgården för en stor dagsfest med start klockan 14. Det blir tropisk musik, gästartister, dansare och mycket mer.

ANNONS

Lekebusch och 2 x Mull. Lördag 11 maj på Club Backdoor
Benjamin Mull fyller år och har bjudit in två svenska techno-ikoner i form av brorsan Joel Mull samt Cari Lekebusch till Club Backdoor. Techno på högsta nivå.

Stockholm, Sverige