Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Musikplattformen Boiler Room kör unikt klubbevent på Kvarteret

Boiler Room intar Kvarteret i vinter.
Boiler Room intar Kvarteret i vinter.

Senast brittiska Boiler Room anordnade ett event i Stockholm var för sex år sedan. Nu är den hajpade musikplattformen tillbaka för ett unikt klubbsamarbete med Kvarteret.

ANNONS

Den digitala musikplattformen Boiler Room har gjort sig känd för att anordna, filma och streama livekonserter på nätet.

Sedan starten i London för snart tio år sedan har de arrangerat konserter på handplockade klubbar och arenor i mer än hundra städer världen över.

Återvänder till Stockholm efter sex år

Senast Boiler Room var i Stockholm var för sex år sedan – nu återvänder den ambulerande klubben för ett samarbete med Kvarteret.

– Vår projektledare har haft kontakt med Boiler Room sedan ett tag tillbaka med sikte på att utveckla den lokala svenska elektroniska scenen. Vi tror också att de gillade viben som vi visar upp i sociala medier, berättar Maria Pelagia från Kvarteret.

Boiler Room på Slaktkyrkan

I mitten av december kommer Boiler Room till stan för en ny live session på Slaktkyrkan. Vilka akter som kommer att spela har ännu inte avslöjats.

–  Vi ser mest framemot att uppleva vad det hela verkligen handlar om. Eftersom det är världens största plattform för musiksändning, där nästan alla kända elektroniska akter har medverkat, ska det bli kul att får vara en del av det, säger Maria Pelagia.

När: 14 december, klockan 20.00-03.00
Var: Styckmästargatan 10, Johanneshov

Lineupen avslöjas inom kort på evenemangets Facebook-sida. 

ANNONS
Slaktkyrkan, Styckmästargatan, Johanneshov, Sverige