Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Fem nattklubbar som har öppet till 05

På klubben NEU pågår festen hela natten
På klubben NEU pågår festen hela natten.

Kan du inte få nog av fest? Har du inte dansat klart när klubbmusiken tystnar vid 03? Allt om Stockholm guidar dig till fem nattklubbar där dansen fortsätter ända in på morgonkvisten.

ANNONS
 1. Under Bron (Hammarby Slussväg 2)
  Trädgårdens systerklubb som tar över stafettpinnen under den mörkare säsongen. Här finns ett house- och technogolv som alltid bjuder på högklassiga bokningar samt ett andra dansgolv som beroende på kväll bjuder på allt från disco och house till garage och mer urban musik.
 2. Spy Bar (Birger Jarlsgatan 20)
  Stureplans-klassiker som på senare år fått ett uppsving och åter igen blivit ”the place to be” bland stans medie- och musikprofiler. Musiken är blandad och publiken alltid festglad och redo att festa till arla morgonstund.
 3. NEU (Berzelii Park)
  I källaren på anrika Berns salonger finns denna techno- och houseklubb som bjuder på klubbupplevelser med ett tungt ljudsystem, spännande dj-bokningar och en tydlig underground-vibb.
 4. Club Backdoor (Arenavägen 75)
  Här är nattklubben som kallar sig för ”the best & gayest club north of Ibiza” och som bjuder på ett varierat klubbutbud. Fredagsklubbarna fokuserar ofta på hits, guilty pleasures och 90-talsmusik medan lördagarna i regel dedikeras till elektronisk musik.
 5. Solidaritet (Lästmakargatan 3)
  Ett pyttelitet stenkast från Stureplan ligger denna nattklubb som har levererat glada och långa festnätter i mer än ett decennium. Här är det fokus på elektronisk musik, men det finns även ett dansgolv där du kan dansa till mer blandad musik och hits.

Kolla även in: End Nightclub (Jakobs Torg 4), Hell’s Kitchen och Heaven’s Gate (Sturegatan 4) samt Rose (Hamngatan 2).

Stockholm, Sverige