Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Naturvin, bingo och mellanösterndisco – Huset under bron firar 10

Johanna Beckman, kreativ chef, och Johanna Schneider, bokningsansvarig firar att Huset under bron fyller tio år
Johanna Beckman och Johanna Schneider firar tio-årsjubileum på löpande band.

Johanna Beckman och Johanna Schneider fortsätter att förnya Huset under bron. Nu med både bingo och en naturvinsbar som konkurrerar med deras klubbmusik.

ANNONS

Trädgården fyllde tio år i somras. Och på vintrarna flyttar verksamheten in Huset under bron, på samma plats. Tioårsjubileet fortsätter med andra ord. Men hur ska Under bron firar att de också hållit igång i ett decennium?

Bingo på fredagen

För det första slänger man in nytt fredagskoncept som bland annat handlar om samarbeten med Stockholms standup-klubbar, “vino & kino” – alltså vin och film, bingo, karaoke och showcase-spelningar med nya artister.

Samarbetet med queerbaren Bitter Pills från i somras fortsätter; de kommer hålla i ett antal pubkvällar. 

Nytt och gammalt

På musik-och klubbfonten behåller man populära koncept som Garage Session, The Connect och Takt. De öppnar också upp för lite nytt. jungleklubben Djangal och Mellanösterntech- inspirerade SA77A, med arrangörerna Ramadonna och Miss Janaham. Välkända klubbar som Mosquito, Special Order och Safari kommer också att gästspela.

Underground i Röda rummet

Röda Rummet fortsätter med urban inriktning med UK garage, jungle, grime, kuduru ochfootwork, bland annat.  Nere i klubben skall hela spektrat inom elektronisk dansmusik finnas, säger arrangörerna.  Det betyder allt från Answer Code Request och den mörkare Berghain-technon, brittiska bas-mästaren och Hessle Audio-label bossen Pearson Sound.

Naturvin till 04

Dessutom bygger man en ny bar. För det har saknats en bar med bra naturvin som har öppet länge. Det tycker åtminstone Johanna Schneider som är bokningsansvarig på Under bron.

– Det är där vi kommer in. Det känns helt fantastisk att kunna dricka god-vin fram till 04, säger hon.

Naturvinsbaren är öppen onsdag till lördag: ons-tors 17-23, fre-lör 17-04. 

ANNONS
Huset Under Bron, Hammarby Slussväg, Sofia, Sverige