Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Adamo blir nöjesboss på Södra Teatern

Filip Adamo blir ny nöjesansvarig på Södra Teatern.
Filip Adamo blir ny nöjesansvarig på Södra Teatern.

Avslappnat, schysst och roligt med dans till allt från guilty pleasures och afro beat till punk och soul. Så beskriver Södra Teaterns nya nöjesboss Filip Adamo sin vision för det anrika nöjesetablissemanget på Söder.

ANNONS

Nöjesprofilen och mångsysslaren Filip Adamo tar över rollen som nöjesansvarig på anrika Södra Teatern, där han kommer att arbeta med att driva och utveckla klubbverksamheten.

– Det här ska bli så himla skoj. Jag går och ler hela tiden när jag inser vilka möjligheter huset har och hur mycket roligare vi kan och ska göra Stockholmarnas utekvällar, säger Filip Adamo.

Ska vara stället med något för alla

Filip Adamo har tidigare arbetat på skivbolag, utvecklat tv-format, drivit restaurang och arrangerat konserter. Han är även med och driver den årligen återkommande utomhusteatern Teatern under bron vid Hornstull.

– Att nu få kliva in på Södra Teatern är en riktigt rolig och spännande utmaning. På Södran ska det alltid vara avslappnat, schysst stämning och riktigt roligt. Det ska vara stället som har något för alla, men samtidigt inte utan kvalitetskontroll, säger Filip Adamo.

Galenskap och dans

Filip Adamo

Satsar på månadsklubbar

Han berättar om hur han i sin nya position vill skapa en tydlighet i klubbprogrammet med återkommande månadsklubbar och ett brett målgruppstänk.

– Det blir galenskap och dans. Punk och soul. Afro beat och guilty pleasures. Karaoke och allsång. Trummor och bas. Den där påsen blandgodis jag tycker så mycket om, säger Filip Adamo.

Södra Teatern.

Terrassen utanför Södra Teatern i somras.

Min Stora Sorg får egen klubb

Bland nyheterna märks bland annat artisten Min Stora Sorgs klubbkväll La Reina och Broken Hearts Club som är en satsning signerad bandet Dolores Haze.

ANNONS

Dessutom blir det hiphop på klubben La Yoût, dansanta beats och house på Gelato Sthlm och motown och soul när klubben Soul Shake tar hand om löningstorsdagarna.

– Sedan har vi sjävklart kvar succé-klubbarna Bangers ‘n’ Mash, Mosquito & Barracuda, Klubb Fuldans och Hip Hop Karaoke, säger Filip Adamo.

Filip Adamo.

Filip Adamo blir ny nöjesansvarig på Södra Teatern.

Södra Teatern, Mosebacke torg, Stockholm, Sverige