Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Nu öppnar han Loftet – stans första klubb med dans till 07

Niklas Psarros har fått 07-tillstånd för Eventhuset i Västberga.
Niklas Psarros på Loftet är laddad inför premiären.

Fest och dans till 07 varje helg, men utan alkohol. Så ser konceptet ut när den omtalade klubbsatsningen Loftet i Västberga har premiär.
– Vi är exalterade och väldigt peppade, säger arrangören Niklas Psarros.

ANNONS

I början av december förra året skrev vi om att nattklubben Eventhuset i Västberga fått stans första tillstånd för dans till 07, troligtvis tack vare att man även sagt upp sitt serveringstillstånd för alkohol.

Premiär för Loftet

Samtidigt berättade vi om att det var en hel del förändringar på gång med klubben – inklusive ett namnbyte. Nu står det klart att den nya satsningen Loftet får premiär den 24 januari.

– Vi är exalterade och väldigt peppade inför premiären. Vi kommer att lägga ner väldigt mycket kärlek i det här projektet och det kommer att bli magiskt, säger Niklas Psarros som står bakom Loftet tillsammans med sin mamma Anita Psarrou.

Öppet varje helg

Loftet kommer att ha öppet varje fredag och lördag med dans till 07. Som standard kommer klubben att erbjuda ett dansgolv med psytrance och ett annat med techno, men det är inte omöjligt att det under vissa kvällar bjuds på andra stilar.

– Det är viktigt för oss att folk ska känna till att vi har öppet varje helg. Hit ska man alltid kunna komma och veta att man kan dansa vidare hela natten, säger Niklas Psarros.

Positiva reaktioner

Niklas Psarros berättar om hur han tagit emot mängder av positiva reaktioner efter att det blev klart med klubbens 07-tillstånd. Samtidigt har han inte uppfattat någon besvikelse över att det inte kommer gå att köpa starköl eller sprit.

– Jag tror vår publik uppskattar att vi fokuserar på musiken, dansen och genemskapen. Det är vad rave-kulturen handlar om, säger han.

ANNONS

Snart premiärhelg

Den första av två premiärkvällar äger rum den 24 januari då man gästas av den legendariska psytrance-akten Electric Universe. Dagen efter, den 25 januari, står technomusiken i fokus och då utlovar man fullt ös till ett överkomligt biljettpris.

Tror du att fler av stans nattklubbar kommer att försöka skrota alkoholen till fördel för dans till 07?
– Det tror jag faktiskt inte. Det finns inga så många ställen som fokuserar på rave-publiken på samma sätt som vi gör, säger Niklas Psarros på Loftet i Västberga.

Nattklubben Loftet (Vretensborgsvägen 5, t-bana Midsommarkransen) kommer att ha öppet varje fredag och lördag från 23 till 07. Premiären sker den 24-25 januari. Här hittar du Loftet på Facebook.

Vretensborgsvägen 5, Hägersten, Sverige