Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Fyra nätter fyllda av fest – här är påskhelgens hetaste dansgolv

Påskfest i dagarna fyra
Påskfest i dagarna fyra

Smygpremiär på sommarklubben Kvarteret, techno-maskerad på Club Backdoor eller varför inte en stor fest med Thomas Gylling och Mosquito på Södra Teatern. Här är påskhelgens hetaste dansgolv, enligt vår klubbreporter Mats Wurnell.

ANNONS

Smygpremiär på Kvarteret. Torsdag 18 april på Kvarteret
Smygöppning av sommarklubben Kvarteret. Kolla in hur stället förändrats, och dansa loss till dj’s som Oscar Mulero, Æmma, Billie Jo och Lego. Festen pågår till 05, och det ryktas även om en efterfest.

Super Easter. Torsdag 18 april på Estelle
Sex timmar, sex dj’s och två dansgolv när Super Sundays och New Black fixar fest med urbant fokus. I dj-båset står bland andra Tony Zoulias, DJ Taro, Linda Jordan och Evyn Redar.

420 Easter Bash. Torsdag 18 april på Club Backdoor
Stort påskbaluns på Club Backdoor med en väldigt fin gäst från Chicago i form av house-legendaren Derrick Carter. Dessutom spelar Zoo Brazil och Jeff Cooper.

Mosquito & Barracuda. Torsdag 18 april på Södra Teatern
Tre dansgolv och fyra barer när det vankas stor påskfest med Mosquito & Barracuda. Det bjuds på tropiska toner med Thomas Gylling, Uncle Eric och Dj Erykah samt gäster.

Klubb Hångel. Fredag 19 april på Club Backdoor
En queer påskfest  med glitter och glamour samt dans- och allsångsvänlig guilty pleasure-musik. Kvällens värdinnor är ”påskkärringarna” Dede och Elvira som bjuder på ”smask och smisk”.

East Side Radio Showcase. Fredag 19 april på Fotografiska
Fotografiska Studio Live bjuder in duon Midnight och Bungahigh från East Side Radio i Lissabon, som bjuder på allt från soul och afrobeats till funk, disco och house.

Under Bron Closing Party. Lördag 20 april på Under Bron
Under Bron stänger för denna säsong och blir som vanligt en del av sommarklubben Trädgården. Men först en sista UB-dans till dj’s som Johanna Schneider, CJ Scott, DJ Clea och Rastanils + många fler.

Sono Unica. Lördag 20 april på Neu
Kollektivet Sono Unica, med Ajaks och Sevim, tar över Berns elektroniska källarklubb Neu. Festen drar igång vid midnatt och pågår till 05.

Påskaftonsindie. Lördag 20 april på Timebar
Indieklubben Anthems firar påsk vid Hornstull, och du är bjuden. Eufori, dans, allsång och skönt häng utlovas, och i dj-båset hittar vi Robert Plaszczyk, Tom Hedlund, Smilla Luuk och Alma Roll.

ANNONS

Funny Bunny Easter Masquerade. Söndag 21 april på Club Backdoor
Techno + maskerad med 70-talstema = succé!? Matrixxman gästar från USA och får sällskap av lokala hjältar som Damien Eie, Lego och Swedish Naan Boys.

Klubb Okidoki. Söndag 21 april på T8NGSthlm
Konst och musikkollektivet Okidoki fixar fest i källaren på Little t8ng. Pynt, visuals och musik från Vråmo!, Oliver Györki, A dj named de jounge, Réa Réa och Oscara Boija.

Stockholm, Sverige