Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

En perfekt sommarkväll – enligt Missdj

Jessica ”Missdj” Wejhem. Del av dj-crewet Sugarcane tillsammans med ­Sister Justice, Aissa och Dj Erykah. Tidigare resident-dj i Femtastic.
Jessica ”Missdj” Wejhem.

Från kajhäng till 90-talskänsla med vodka­drinkar. Så ser Jessica ”Missdj” Wejhems perfekta sommarkväll ut.

ANNONS

Vi frågar några av stans klubb- och nöjesprofiler hur de helst vill tillbringa en somrig kväll i Stockholms uteliv. Här är deras bästa tips!

Den här gången frågar vi Jessica ”Missdj” Wejhem, del av dj-crewet Sugarcane tillsammans med ­Sister Justice, Aissa och Dj Erykah. Tidigare resident-dj i Femtastic.

Hur ser din perfekta sommarkväll ut?

  1. Laddar med halloumi och sjöutsikt ”Först laddar jag med en grillad glutenfri tortilla med halloumi på mitt favvoställe The Green Queen vid Norr Mälarstrand. Restaurangen är en del av Mälarpaviljongenpå sommaren kan man ta med sig maten ner dit och njuta av utsikten över vattnet.”
    The Green Queen, Norr Mälarstrand 64, Kungsholmen.
  2. Fördrink med utsikt ”En fördrink tas bäst på SUS, Stockholm Under Stjärnorna, som är en stor och relativt ny takterrass på hotellet At Six. Där hittar man alltid bra dj:s – och så har man Stockholms troligen finaste utsikt.”
    Stockholm Under Stjärnorna, Brunkebergstorg 2–4, City.
  3. Hiphop och Moscow MulesFör mig är musiken otroligt viktig när jag går ut, så min kväll skulle därför tillbringas på East som nyligen har gått tillbaka till hiphop och r’n’b på helgerna i matsalen, precis som på 90-talet. På fredagarna kör jag och mitt crew Sugarcane och lördagarna kör klubben Royal, det känns klockrent. På East tar jag några Moscow Mules och hänger kvar till sista låten spelades, kanske In those jeans med Ginuwine?”
    East, Stureplan 13, City.

Fler klubb- och nöjesprofiler tipsar:

 

Stockholm, Sverige