Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

En perfekt sommarkväll – enligt Sean Dadeo

Sean Dadeo (aka Black Mamba) – dj, producent och ena halvan av den kreativa plattformen Gelato STHLM.
Backyard på restaurangen Ling Long är ett favoritställe.

Från minigolf och segeröl till nattklubb med hemmafest-känsla. Så ser Sean Dadeos perfekta sommarkväll ut.

ANNONS

Vi frågar några av stans klubb- och nöjesprofiler hur de helst vill tillbringa en somrig kväll i Stockholms uteliv. Här är deras bästa tips!

Den här gången frågar vi Sean Dadeo (aka Black Mamba) – dj, producent och ena halvan av den kreativa plattformen Gelato STHLM.

Hur ser din perfekta sommarkväll ut?

  1. Börjar med minigolf ”En perfekt sommarkväll börjar med minigolf i Tantolunden – där jag är obesegrad. Efter det sitter jag gärna i solen och slappar med vänner. Stockholm är inte enormt och ofta träffar man på ett annat kompisgäng vilket är superkul. Har någon dessutom med sig en boll så blir det sällan fel. Här öppnas även första segerölen för kvällen”.
    Tantogårdens Bangolf, Skarpskyttestigen 6, Tantolunden, Södermalm.
  2. Käkar på Backyard ”Nästa stopp är middag på på en av Stockholms gömda pärlor – Backyard på restaurangen Ling Long. Supermysig innergård med väldigt god asiatisk fusion-mat med många veganska alternativ och exceptionella drinkar. Efter att ha spelat, arrangerat event, firat födelsedagar och ätit där för många gånger för att minnas, känner jag mig verkligen som hemma. Personalen är 10 poäng och vid det här laget låter jag dem bestämma vad jag ska äta och dricka. Så mycket litar jag på deras omdöme. Om du inte varit där så rekommenderar jag det varmt!”
    Ling Long, Riddargatan 6, Östermalm.
  3. Slutar på Moon ”Kvällen avslutas på Moon Motel. Det är alltid riktigt bra tryck där med taggade gäster, grymma dj:s och perfekta öppettider, 00–05. På Moon har man lyckats med att skapa känslan av en hemmafest vilket inte är lätt på en nattklubb. Dels beror det på en väldigt bra och intim lokal, men främst på att arrangören Zeke Tastas ger oss och andra som spelar där fria tyglar med olika koncept och fester.”
    Moon Motel, Lästmakargatan 3, Östermalm.

Fler klubb- och nöjesprofiler tipsar:

 

Stockholm, Sverige