Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Popagandaklubb, balkanfest och mello-yra

Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om de hetaste dansgolven den 16-17 februari
Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om de hetaste dansgolven den 16-17 februari

Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om de hetaste dansgolven den 16-17 februari. Denna helg bjuder på allt från en klubbkväll signerad festivalen Popaganda till en balkanfest och mello-party på gayklubben King Kong.

ANNONS

Klubb Popaganda. Fredag 16 februari på Södra Teatern
Föreningen Popaganda, som även står bakom sommarfestivalen med samma namn, fixar fest med två dansgolv på Södra Teatern. Blenda och Cornelia Jakobs kör live och Popagandaministeriet vänder plattor.

Klubb Common People. Fredag 16 februari på Debaser
Britpop-klubben Common People fyller 1 år och firar med att bjuda in de fyra live-banden Pink Milk, Eldoradio, Locals och New Feelings till Debaser. I dj-båset står Elin Strömberg, Daniela Lillhannus och Lisa Elmér.

Disco 2000. Fredag 16 februari på Club Backdoor
Gayklubb-succén Backdoor under Tele2 Arena bjuder upp till dans med Disco 2000 och utlovar millenniumnostalgi. För underhållningen står bland annat Mange Schmidt och Miio, och i dj-båset står Anders Olsson från P3.

POP. Fredag 16 februari på Slakthuset
Indie, pop, dans och allmänt bra stämning står på menyn  när klubben POP tar över Slakthuset. För populärmusiken står Lång-Kalle och Lova Magnusson, och i dj-båset på indiegolvet hittar ni Gustav Lublin och Mattias Knutson.

Kösten & Bullen. Lördag 17 februari på Södra Teatern
Kösten & Bullen är det hippa radarparet som fram tills nyligen var nöjeschefer på den nu nedlagda baren och nattklubben Kåken. Nu tar de över Södra Teatern och bjuder på en mix av disco, pop, rnb och hiphop.

Club Yunite. Lördag 17 februari på Slaktkyrkan
Dags igen för klubben som kallar sig ”Stockholms hetaste Balkan-klubb”. Dj Milan står i dj-båset och håller dansgolvet igång till 03.

Klubb Soul. Lördag 17 februari på Fasching
Munken och Robert Baum har kört sin soulklubb i över 20 år och fortsätter även denna lördag på anrika Fasching. Allt från soul, disco och rare grooves till funk och latin från midnatt till 04.

Bangers ‘n’ mash. Lördag 17 februari på Södra Teatern
Mod, indie, northern soul, manchester, 60’s och massa britpop på klubben som drivs av Robert Plaszczyk och Weeping Willows frontfigur Magnus Carlson. Denna kväll gästas man av trion Toppar & Dalar.

Dujaviba. Lördag 17 februari på 5emman/Hobo
Brunkebergstorgs nya miniklubb 5emman bjuder in Dujaviba med Patrik, Bill och Manfred. House, disco och en explosiv energi utlovas mellan 20-01.

ANNONS

King Kong. Lördag 17 februari på Mariatorget 1A
Gayklubben King Kong bjuder på en fullmatad lördag med visning av både melodifestivalen och tv-serien Ru Paul’s Allstars Drag Race. Sedan blir det dans med allt från rnb, hiphop och house till eurovision, mello och hits.

Township Rebellion. Lördag 17 februari på Slakthuset
Berlin-duon Township Rebellion (Stil vor Talent) landar på Slakthuset och bjuder på en 3-timmars dj-spelning. De får dessutom understöd av Ionathan Kinnman samt Magiri.

Technorum. Lördag 17 februari på Vodkabaren
Stans minsta technoklubb intar Vodkabaren och utlovar den bästa av stämningar. I dj-båset återfinns bland andra Caroline Steiner, Evelina Nässén och Linn Elisabet.

FIT Siegel med flera. Lördag 17 februari på Under Bron
FIT Siegel kommer på besök från Detroit och får support från Dungeon Acid och Vicky Zissou. En våning upp spelar Malin och Iinatti från Evolver.

Stockholm, Sverige