Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Premiär för ny klubbsatsning på F12

En tjuvtitt på den nya klubben X:IT på Fredsgatan 12
En tjuvtitt på den nya klubben X:IT på Fredsgatan 12.
På X:IT kommer du att kunna äta mat och ta en drink innan klubben drar igång vid midnatt.
På X:IT kommer du att kunna äta mat och ta en drink innan klubben drar igång vid midnatt.

Nu blir det åter dans till elektronisk musik på den klassiska klubbadressen Fredsgatan 12. Internationella dj-bokningar och en underbar stämning utlovas nämligen på den nya klubbsatsningen X:IT som har premiär i december.

ANNONS

Sedan sommarklubben F12 Terrassen slog igen sina portar i september har det varit lugnt på den klassiska klubbadressen Fredsgatan 12. Men den 8 december är det premiär för den nya klubbsatsningen X:IT som kommer att bli en del av restaurangen Público som ligger på samma adress.

– X:IT kommer att bli restaurangens bakficka dit man kan komma för att käka eller ta några drinkar innan stället förvandlas till en nattklubb vid midnatt, berättar klubbprofilen Payman Dehdezi som står bakom det nya initiativet.

Fokus på elektronisk musik

Payman Dehdezi beskriver den nya bakfickan som ett kreativt utrymme som även kan husera konstutställningar, releasefester och andra evenemang. X:IT kommer till en början att ha öppet till 03 på fredagar och lördagar, och musikmässigt ligger fokuset på elektronisk dansmusik.

– Det blir en blandning av internationella och lokala dj-bokningar. Som gäst hos oss kan man förvänta sig dans till högkvalitativ musik, en underbar stämning och en hel del överraskningar, säger Payman Dehdezi.

Några kommande höjdpunkter du vill lyfta fram?
– Jag sitter med bokningarna just nu. Redan till premiären kan jag utlova en högklassig internationell dj-gäst, och jag kan även avslöja att Aril Brikha kommer att spela live hos oss på juldagen. Men det kommer mycket mer.

Fredsgatan 12, Stockholm, Sverige