Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Premiär för klubbkväll med aura-fotografering

Fotografera din aura på premiären av klubbkvällen Meditivo på Off Opera
Fotografera din aura på premiären av klubbkvällen Meditivo på Off Opera

Klubbhelgen i Stockholm bjuder på allt från dansklubb med aurafotografering på Off Opera, till en maxad hardstyle- och trance-fest på Slakhuset. Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om stans bästa dansgolv.

ANNONS

Capital Sound System. Fredag 30 november på Vieille Montagne
En bastung kväll och natt med roots, digikal, steppas och dub ombord på fartyget Vieille Montagne vid Södermälarstrand. Gästar gör Selassie och Mikey Culture.

Detroit Swindle. Fredag 30 november på Slakthuset
Den holländska duon Detroit Swindle är tillbaka i stan och kör ett klubbgig på Slakthuset. Värmer upp dansgolvet gör Twiddl.

Juicy. Fredag 30 november på Timebar
”Saftiga beats, svettig dans, en hel del oldschool-hiphop och allmänt stök” vid Hornstull. Gästar gör Ametist som får support från Rolf Kling och Alex Broms.

Rock’n’indie’pop’punk’soul’roll-friday. Fredag 30 november på Debaser
Blandad musik när Clara och Amanda från Uppgång och Fall väljer skivor på Debaser vid Hornstull.

Soulmates. Fredag 30 november på Fasching
Här bjuds det in till ”old skool house party” på anrika Fasching med djupa och själfulla toner som spelas av Mad Mats och D Soulstream.

Premiär för Meditivo. Fredag 30 november på Off Opera
Dansklubb med en andlig twist, för här kan du även får ditt öde läst, fotografera din aura eller ta del av ”projektioner från en annan värld”.

Klubb Fuldans XL. Lördag 1 december på Södra Teatern
Klubben Fuldans intar denna lördag Södra bar och bjussar på allt från guilty pleasures till det bästa från 70- och 80-talen.

Monday Bar Weekend. Lördag 1 december på Slakthuset
Här blir det hårda elektroniska toner från Zatox och B-Front, men även melodisk trance från bland andra Sean Tyas. På det lilla golvet bjuds det på techno och house.

Un1on. Lördag 1 december på Fristaden
Un1on bjuder in alla musikälskare till en mörk och tung techno-natt. Bakom skivspelarna står Andreas Kärrfelt, Viktor Stövander och Marcus Engstrand.

ANNONS

Showcasing the Come-Up. Lördag 1 december på Scandic Grand Central
Upptäck 10 nya artister på hotellet Grand Central. Dessutom dj-spelningar med Shadedbynature och Ladieslovelinda. Festen pågår till 02.

Stockholm, Sverige