Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Kändisar startar countryklubb på Münchenbryggeriet

Countryklubben på Munchenbryggeriet med David Borg, Klara Söderberg, Emil Persson och Sverrir Gudnason.
David Borg, Klara Söderberg, Emil Persson och Sverrir Gudnason drar igång Countryklubben tillsammans.

Vad började som ett nattlångt samtal om countrymusik har nu resulterat i en ny klubb på Münchenbryggeriet. First Aid Kit-Klara, Sverrir Gudnason, Emil Persson och David Borg drar tillsammans igång Countryklubben i februari.

ANNONS

Den oväntade kvartetten enades kring sin kärlek till countrymusiken.

– Jag, Emil och David satt en kväll i höstas och pratade countrymusik tills det blev morgon och någonstans där landade vi i att Stockholm och Sverige har en spännande countryscen men saknar ett genuint countryhak. Då ställde vi oss frågan om vi inte skulle starta upp en klubb. Det första jag gjorde var att höra av mig till Klara och nu står vi här, säger Sverrir Gudnason i ett pressmeddelande.

Folkkära artister på scen

Personerna bakom klubben är Klara Söderberg, ena halvan av First Aid Kit, populära skådisen Sverrir Gudnason, poddprofilen Emil Persson och reklambyråentreprenören David Borg.

För musiken kommer bland annat Klara Söderberg själv stå för. Tillsammans med ett husband kommer det att tolkas klassiker och egna favoriter inom country.

– Vi kan garantera att ingen kommer bli missnöjd med vår lineup, det kommer vara svenska indie- och countryartister, även några av våra mest folkkära artister kommer dyka upp. Vi kommer även ha dj:s före och efter spelningen. Tanken är att skapa en unikt och varm stämning för folk som älskar country eller folk som ännu inte förstått att de älskar country”, säger Klara Söderberg, enligt pressmeddelandet.

Countryklubben drar igång 21 februari på Münchenbryggeriet. Biljetter kan du köpa här.

 

ANNONS
Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan, Stockholm, Sverige