Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide

Rampljuset på Södrans nya klubbar i helgen

Södra Teatern, Mosebacke torg.
Förfesten Lil' klubb intar Södran på fredag.

På fredag styr Södra Teatern en maxad förfest med livepodd, nagelsalong och smygpremiär av Aw for dummies med samtal kring #metoo för att dra ljuset åt höstens nya klubbar.

I september tillträdde Södra Teaterns nya klubbdirektörer Gago Cuk och Max Lindevall som jobbar för att skapa en klubbrepertoar som tilltalar de flesta klubbsugna.

Värm upp på förfesten – ta det vidare i resten av huset

På fredag öppnar Södra Teatern upp Champagnebaren och Södra Bar för att fira in höstens nya klubbar. Det görs med förfesten Lil’ Klubb mellan klockan 17 och 21.

– Vi vill bli ett hus dit det alltid skall kännas självklart och välkommet att gå. Det vill vi göra genom en kul och bjussig förfest där folk kan värma upp för att sedan ta det vidare i resten av huset, säger Ingmari Pagenkemper, VD för Södra Teatern, i en kommentar.

Livepodd, snittar, piff och smygpremiär

Under kvällen blir utöver musik bland annat livepodd med Singelrådet, Emilie “Ebbis” Roslund, Fanna Ndow Norrby och Cassandra Klatzkow, i Champagnebaren.

Dessutom bjuds det på vegetariska snittar och den som känner för att piffa upp sig kan fixa håret och naglarna i Lil’ Salong i Södra bar.

Och sist men inte minst blir det smygpremiär för konceptet Aw for dummies, som denna gång bjuder på en diskussion kring #metoo och sexuella trakasserier med kriminologen Nina Rung, Tora “1337likes” Rydelius och Karl Hallberg från FATTA.

Södra Teatern & Mosebacke Etablissement, Mosebacke torg, Stockholm, Sverige